Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan tudok e vonatjegyet venni?

Hogyan tudok e vonatjegyet venni?

Figyelt kérdés
E vonatjegyet szeretnék vásárolni, de nem vettem még így. Úgy tudom telefonos app kell hozzá, vagy PDF-ben le lehet tölteni, és kinyomtatni. Ha kinyomtatom, akkor a rendes A/4-es lapot kell a kalauznak oda adni? Illetve ha telefonon szeretném, akkor applikáción keresztül is kell megvenni? És úgy kapom meg a QR kódot?
2020. júl. 22. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Elvira.hu

Itt megtudod venni. Nem kell hozzá app.

Beírod hogy honnan hova szeretnél menni kiválasztod a járatot hogy mikor, hány órakor stb. tudsz hely jegyet is venni, aztán ha minden oké akkor ki kell fizetni.

Erről kapsz a megadott e-mail címedre egy visszaigazolást. És megkapod pdfben a jegyedet is, amit ki kell nyomtatni egy A4-es lapra. A kalauz azt fogja lecsippantani a kis készülékével.😊

Ha jól emlékszem, akkor még valahány százalék kedvezmény is van rá ha így veszed meg a jegyet és nem a pályaudvaron.

Nagyon egyszerű egyébként, pár perc alatt megvan.

2020. júl. 22. 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem kell kinyomtatni.

Ha telefonos alkalmazásban veszed meg, az alkalmazásból könnyen meg tudod nyitni a jegyet.

Ha a webes felületen veszed meg a jegyet, e-mailben kapod meg a jegyet és onnan tudod azt megnyitni.

2020. júl. 22. 18:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És ha A/4-es lapra nyomtatom, akkor nem kell méretre vágni, ha jól tudom.
2020. júl. 22. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Én A4-es lapra nyomtattam, és félbehajtottam, és úgy tökéletes volt a kalauznak
2020. júl. 22. 19:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2020. júl. 22. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Ki se kell nyomtatni.
2020. júl. 22. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:

nem kell méretre vágni, csak a QR kódnál ne tűrd meg, mert nem biztos, hogy be tudja olvasni utána... majdnem ugynúgy néz ki mint egy repjegy - boarding pass.

de a pdf-et amit a jegy vásárlása után töltesz le megmutathatod telefonon, tableten, laptopon is, nem feltétlenül kell kinyomtatni.

de én inkább a MÁV alkalmazás ajánlanám.

10% kedvezmény jár ha ott vásárolsz és mindent egyben megtalálsz az appban és offline is be tudod mutatnia jegyet.

az az ap a kevés olyan MÁV-is dolgok egyike ami tényleg egész frankón meg van csinálva - bőven lenne mit reszelni rajta, de így is kiváló!

a budapesti elektronikus jegyes fiaskók sorához képest fényévekkel jár előrébb...

2020. júl. 23. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!