Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A mostani M3-as metrót lehetne...

A mostani M3-as metrót lehetne akár zónázó metrónak is nevezni?

Figyelt kérdés

A nyugatiig minden bokorban megáll, utána átmegy InterDistrict módba (InterCity mintára, district kerületet jelent) amikor a Corvin negyednél és a Klinikáknál megállt, akkor gyorsított személymetrónak lehetett nevezni 🤣🤣🤣

Szerintem maradhatna végleg a zónázó metró, ilyen gyorsan sose értem be a Nyugatiba a Nagyvárad térről, van egy fillingje a megállókon átszáguldásnak 🤣

2020. júl. 13. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem pont ezt jelenti a zónázó, de érthető a felvetés.
2020. júl. 13. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez inkább sebesmetró vagy gyorsított személy. Zónázó akkor lenne, ha csak 1-2 központi fekvésű állomásról indulva megállás nélkül elmenne egy nagyforgalmú külső kerületi állomásig, majd mindenhol megállva haladna tovább. (Pl. Deák tér, Nyugati, Göncz Árpád vkp. , majd mindenhol megáll Újpest-központifűtés).
2020. júl. 13. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
(Köszi az automatikus javításért :)
2020. júl. 13. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyasmi, én szeretem, sokkal gyorsabban beérek melóba. A kimaradó állomásokról meg 5 perc séta a következő megálló, ahol fel lehet szállni.
2020. júl. 13. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
egyik haverommal pont ezen viccelődtünk múltkor, hogy ez most már zónázó metró :DDDD
2020. júl. 13. 15:36
 6/7 10 deka farhát ***** válasza:
100%
Nem, mert nem a gyorsabb eljutás érdekében nem áll meg az állomáson, hanem azért, mert az állomás van lezárva.
2020. júl. 14. 13:00
 7/7 eddiboy ***** válasza:
100%
#6: Az ok-okozat itt fordított, de az eredmény ugyanaz. Vagyis nem azért nem áll meg, hogy gyorsabb legyen, hanem azért gyorsabb, mert nem áll meg.
2020. júl. 15. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!