Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Zebegényi közlekedés most?

Zebegényi közlekedés most?

Figyelt kérdés
Valaki tud segíteni, hogy most mi a helyzet ott? Olvastam, hogy hétfő óta 1 vágányon járnak a vonatok, de nagyon kacifántosan van leírva hogy melyik mikor megy honnan mennyit késik, nem teljesen értem. Ha ez számít, hajnali 3as vagy 4es vonattal mennék és 8kor vissza reggel.
2020. júl. 11. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, a 3 óra előtti vonattal mész Budapestről Zebegénybe, majd a 8 vagy 9 óra előttivel vissza. E vonatok esetében Nagymaros állomáson vonatpótló buszra kell szállnod, ami a 12-es úton át Zebegénybe visz (illetve onnan vissza).

Vannak közvetlen vonatok is már, ezek egy része Nagymaros állomáson 10-20 percet tartózkodik az ellenvonatra várva.

Összességében érdemes negyed órával többet szánni az utazásra , mint normál esetben. Minden részlet megtalálható a MÁV-csoport honlapján a menetrendi keresőben, csak le kell nyitni a vonat részleteit az összesítő listából.

2020. júl. 12. 05:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. júl. 12. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!