Az normális ha a vaganyomra az érkező vonat van kiírva ami Pestről jön és 30 percet késik? Majd miután megjött akkor lesz kiírva az én vonatom ami Pestre megy? És ha ez a zónázó késik akkor én is később indulok?
El ne áruld, hogy pontosan melyik vonal, melyik állomásán és melyik konkrét vonatokról van szó, mert a végén még tudnánk segíteni!
Természetesen egy vágányon közlekedhet bármelyik irányban a vonat. Ha állomáson vagy egy többvàgányos vonalon, akkor az egyik irányban kihaladó vonat után pár perccel mehet ugyanarról a vágányról a másik irányban is vonat. Ha megállóhelyen vagy, akkor ez az idő hosszabb, hiszen csak a következő állomáson tudnak keresztezni a vonatok. Ha pedig egyvágányú a vonal és állomáson vagy, akkor pedig az előző két forgatókönyv közül vagy az utóbbi lesz (azaz sokat kell még várnod) vagy nem is arról a vágányról megy a vonatod.
Elképzelhető, de mivel nem írtál konkrétumokat, ezért csak találgatni tudok, hogy erről lehet szó:
Egyébként ilyenkor az információs pultnál lehet kérdezni, de ha jó hallásod van, akkor a nagyobb késéseket be is szokták jelenteni a hangosbemondón.
"Majd miután megjött akkor lesz kiírva az én vonatom ami Pestre megy?"
azért, mert az a szerelvény ami megjött az lesz a te vonatod.
Amíg nem volt ott nem írhatták ki hogy onnan indul a pesti vonat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!