Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha távolsági buszon utazom,...

Ha távolsági buszon utazom, felvihetem magammal a rolleremet, vagy a csomagmegőrzőbe kell hagyjam?

Figyelt kérdés

Elég sokat mászkálok rollerrel, nem elektromos csak lábbal hajtós.

De hosszabb távra biciklit használok szívesebben, nagyobb távra meg tömegközlekedés.

Azt nem tudom hogy ha volán járatokon utazom, akkor a rollert összecsukott állapotban felvihetem magammal?

Ha nem akkor le tudom zárni a csomagtérben úgy hogy ne lopják el?

Mi a helyzet akkor ha vonattal utazom?

2020. júl. 6. 08:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

egy időben az undok kalauz, vagy sofőr tiszta kibabrálásból(és szabáklykövetésből)nem engedte fel az elektromos rollert..a lábbal hajtósból is csak azt, amelyik összecsukható.

A fejlődés nálunk még a sötétagyúaknak kedvez, de nemsokára kénytelenek lesznek engedni a fejlődésnek.

Tehát, ha összzecsukható a lábbalhajtós rollered, akkor felszállhatsz. Na persze undok hatalomvágyók mindig akadnak, akik örülnek, ha bosszanthatják a másik embert.

2020. júl. 6. 09:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A vonaton a kutya nem fog szólni érte, buszon nagyon kell kívülről fújni az utazási feltételekben szereplő csomagméreteket és persze bele is kell férnie abba a rollernek ahhoz, hogy egy-egy okkal vagy ok nélkül akadékoskodó buszsofőr ne okozzon galibát.
2020. júl. 6. 09:46
 3/3 anonim válasza:
100%

Nem érdemi válasz, de hozzáfűzném:

Elfelejtik sokan, hogy a Volánbusz vonalainak jelentős hányada nem ajándékjárat, hanem az "ideiglenesen" 20-30-50 éve felfüggesztett vasútvonalak százainak kötelező kényszerpótlása, ahol az államnak elvileg felelősséget kellett (volna) vállalnia a poggyászszállítás valamiféle megoldásáért, nem pedig a bőröndméreteket definiálgatni.

Hamarosan kénytelenek lesznek újragondolni a járművek belső elrendezését, ugyanis a kilométerekre lévő megállók megközelítésének az elektromos rollerek a jövője, nem a kocsi plusz kocsi kocsi hátán. Másfelől, az elekrtomos alkalmatosságok tervezőinek is ideje lenne minimalistább járgányokban gondolkodni, ami elfér a hátizsákban, és épp csak arra jó, hogy kimenj vele a 2 km-re lévő állomásra, nem arra, hogy menőzzél vele.

2020. júl. 8. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!