Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kaphatnék kis infót a bkv-hoz?...

Kaphatnék kis infót a bkv-hoz? Hol van a munkásszálló , milyen ott dolgozni , élmények stb.?

Figyelt kérdés

Most csinálom a D jogsit, forgalmi vizsga időpontra várok.

Gondolkodok, hogy BKV-hoz menjek vagy a Volánhoz, az a bajom, hogy a Volán nem biztos, hogy alkalmaz mert kezdő vagyok s rutintalan, a BKV meg mindenkit felvesz, és nem lenne baj az sem, hogy 22 éves vagyok csak annyi a hátránya, hogy akkor el kell költözzek mert ha alkalmaznak akkor 180km naponta csak oda,az nem túl baráti, 2 óra alatt ott vagyok, legalábbis 2 hete páv-ra odaértem csak akkor alig voltak az úton.

Munkásszálló nekem azt vizionálja , hogy 5 mosdatlan kis grofó zenére elalvó csávóval kellene megosztani helyemet közös wc-vel meg kényelmetlen ágyakkal.

2020. jún. 24. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
2020. jún. 24. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Szerinted minden BKV sofőr munkásszállón lakik? Kiveszel egy lakást vagy szobát, mint minden normális ember.
2020. jún. 24. 20:44
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem , nem gondolom.

Köszönöm.

2020. jún. 24. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen messze laksz a fővárostól,akkor a volánhoz mennék. Vesznek fel kezdőket is,nyugi. Ha már lakást vagy szobát bérelsz,el is butad azt a többletpénzt,amit a bkv ad a volánhoz képest,és lehet hogy garázsfüggő,de a bkv mindent megtesz, hogy ne érezd magad jól náluk. Mindennap más busz,más vonal, Én csak egy garázsról tudok nyilatkozni, de ott ez volt. Direktbe szopatták az embert,ahol csak tudták. Legalábbis engem. A kékítőn (BKV átképzés) voltunk 15-en, közülük jó ha 3 maradt ott az 5 év alatt,de azok fanatikusak.
2020. jún. 25. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!