Mennyire nehéz mostanában bekerülni villamosvezető tanfolyamra?
itt mi úgysem tudjuk megmondani, hogy mi a konkrét helyzet.
mindenesetre felvétel az van:
add be a pályázatodat!
és sok női villamosvezetőt látni, még jobban is bírjátok a sok idiótát mint a pasik :D
Túljelentkezés mostanában előfordulhat a rengeteg munka nélkül maradt ember miatt, de ezzel nem kell foglalkozni. Értékelik ,ha valaki elhivatott. Sem az nem hátrány,hogy fiatal vagy, sem az ,hogy lány vagy. Sokan vagyunk huszonévesek, akik villamosvezetők, vagy annak tanúlnak és lányok (nők) is vannak szép számmal. Kb.: a vezetők harmada nő. Mielőtt felvennének valakit egy előszűrőn kell részt venni, ahol a logikai, koncentrációs és stressztűrő képességet vizsgálják + egy kis fizikai tudást (főként elektromos részét, nem árt, ha tudsz egyszerű áramkört rajzolni). Ha itt megfelelsz elküldenek vasútorvosi vizsgálatra (látás, hallás,EKG, pszichológus, vér és vizelet vizsgálat). Ha nem találmak semmi kizáró tényezőt, fel vagy véve.
A tanfolyamról itt írtam bővebben (3/5):
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__..
Én is jelentkeztem, de persze megint elmaradt a felvételi.
Az biztos, h sok a jelentkező. Meg kell felelnie a teszteken, meg állítólag nézik, h van-e magasabb iskolai végzettséged, esetleg jogsid. Azok nagyobb előnnyel indulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!