A külvárosi ipari parkokba miért annyira rossz a tömegközlekedés?
Figyelt kérdés
Amikor pályakezdő voltam, gyakran pályáztam olyan helyekre, amik az ipari parkban vannak.(vidéki megyeszékhely).
Konkrétan csak a műszakba járóknak létezik tömegközlekedés.Aki "hivatali" munkaidőben dolgozik, 8-kor vagy 9-kor kezd, nekik semmi nincs.
Mehetnek autóval vagy motorral, esetleg biciklivel.
Azóta eltelt pár év és a tömegközlekedés semmit sem fejlődött.
Hiába van autóm, megesik,hogy szervizbe kell vinni.
Olyankor, nem marad más csak a taxi.
2020. jún. 16. 10:47
1/4 anonim válasza:
Miért általánosítasz? Talán az ország összes ipari parkját megvizsgáltad ilyen szempontból? Attól, hogy nálatok szar a közlekedés, máshol nem szükségszerűen. A taxin kívül létezik még robogó, kerékpár, roller (akár elektromos), horribile dictu gyalogolhatsz is. VAGY megbeszéled a munkaadóddal, hogy kezdhess korábban, amikor még van busz.
2/4 anonim válasza:
Talán, mert a műszakos munkarendben nagy tömeg mozog egyszerre, a változó munkarendben közlekedő szellemi állomány pedig szórtan és kisebb számban generál fuvarigényt.
3/4 anonim válasza:
1-es, én elég sok ipari park közlekedési kapcsolatait megvizsgáltam már és sajnos általános trend a kínálati menetrend helyett a kereslethez igazított menetrend ott is, ahol sok cég változatos munkakörökben és beosztásokkal dolgoztat. Ez egy rossz gyakorlat, lényege a minimális finanszírozási igény a település oldalàról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!