Hogy tudok jegyet venni?
Ne haragudjatok, hogy én is felteszem ezt a kérdést, de egyszerűen nem értem az egészet.
Budapestre szeretnék utazni Tapolcáról, meg másnap onnan majd vissza, ennyit szeretnék.
Ahhoz, hogy jegyem legyen
jelenleg mit kell tennem?
A sofőr nekem odaútra adhat ki jegyet, mivelhogy vidéken vagyok? És így csak visszafelére kell ügyeskednem valamit?
Ha népligetről megyek haza ott a pénztárnál csak adnak nekem jegyet, nem? Nem muszáj hülyéskednem külön vele telefonnal, igaz?
Meg úgy alapból az online jegyvásárlással sem vagyok kibékülve, pedig használnám szívesen. Nem enged online jegyet kiállítani, egyszerűen nem enged fizetni, ha kedvezményeset jegyet veszek. Vagy ezt amúgysem kapnám meg? Ki kell kötelezően váltanom egy olyan masinával és akkor kell fizetnem? Szerintem nem lenne kötelező.
Légyszi segítsetek nekem, mert megőrülök, hogy ez így kifog rajtam. Katyvasz az egész számomra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!