Mit lehet ilyenkor tenni?
Tegnap voltam barátnőmnèl vasárnap volt.
Megnèztem a menetrend.hu-t 22:25-kor indult Zalaegerszegről-szentliszlóig
információs táblán is ez ált.
Fellszáltam kèrtem az egèsz jegyemet erre közli hogy ez csak Pusztaszentlászlóig megy ami 7km-re fekszik az èn települèsemtől, szóval gyalogolhattam haza szèpen 11 órakor.. mit lehet tenni ilyenkor?
Èn ezt meg is tettem, mondtam neki az információs táblát hogy ez áll rajta.
Ès a menetrend.hu-t mondtam neki h ez áll itt. Azt mondta persze, le száláskor amikor csak egyedül voltam hogy ez a járat már jó ideje így közlekedik ès hogy mièrt nem tudják átírni kijavítani.
egy kis kufirc után bőven belefér egy kis gyaloglás...
Ha annyi ezresem lenne ahányszor gyalogoltam csajok miatt...
mi lett ebből a világból... :DDDD
Legközelebb legyen nálad egy kétdekás pálesz és a sofőr a házad előtt fog lerakni! :)
Köszönöm meg fogadom a tanácsódat 😂
Csak hát, kissè bosszantó dolog hogy fèlre informálnak vagy a sofőr lusta.
okè hogy vasárnap, este... de mindegy 😂
De ez nem így működik . Ott van a menetrend, ami jogi szempontból kötelező a szolgáltatót arra, hogy a meghirdetett személyszállítási szolgáltatást nyújtsa, kivéve persze ha jön egy cunami vagy egy jéghegy és eltűnik az út.
Gyűlölöm, amikor ilyen kisemberek kvázi hatalmat vindikálnak maguknak és kijelentik, hogy “márpedig ez a busz így jár , javítsák ki”. NEM! Egy ilyen módosítást konkrétan minisztériumi szinten kell jóváhagyni, többek között azért, hogy ne a főnök haverjának számító lustább sofőr írja a menetrendet.
Az agyamat eldobom - várom már, hogy túrázzak Zalában egy jót, mert csupa ilyen sztorit hallok onnan mostanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!