A Stadionoktól a Keletibe hogyn lehet eljutni? Busz megy?
ha az idő miatt aggódsz akkor miért nem ugrasz fel a metróra? szakaszjeggyel pl. 1 megálló csak.
troliból a 80-as megy. busz nem tudom, de miért lenne az gyorsabb mint a troli, erre kíváncsi lennék?
pl. a 178-as busz is arra megy, de busz és troli között tulajdonképpen semmi különbség - már ami az időt illeti. Nem is értem ezt a logikát.
Ha sietsz, akkor tényleg szállj fel a metróra, csak 1 megálló, és mindennél gyorsabb.
Köszönöm! Nem tudtam, hogy metró is megy, a trolit valaki mondta, de a metrót nem említette.
Nem mondtam, hogy a busz gyorsabb mint a troli, csak ha mindkettő jár, akkor nagyobb az esély, hogy valamelyik biztosan jön amikor kell.
trolinek van vagy 2-3 megállója, és több lámpája.
metróra megveszi akár előre a jegyet simán, ha van esze. akár ma.
stadionoknál a bejárattól, max 1 perc leérni a metróig. csúcsidőben max 3-5percenként jár a metró. az út pedig asszem pontosan 1 perc a keletiig, ez a leghosszabb táv.
balgaság azt mondani, hogy pici esélye is van, hogy gyorsabb a felszínen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!