Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Stadionoktól a Keletibe...

A Stadionoktól a Keletibe hogyn lehet eljutni? Busz megy?

Figyelt kérdés
Trolit találtam, de nem tudom, hogy van e busz is? mert rövid az idő a vonat indulásig, és jó lenne tudni, hogy jár e busz is?
2010. júl. 29. 09:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ha az idő miatt aggódsz akkor miért nem ugrasz fel a metróra? szakaszjeggyel pl. 1 megálló csak.

troliból a 80-as megy. busz nem tudom, de miért lenne az gyorsabb mint a troli, erre kíváncsi lennék?

2010. júl. 29. 10:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

pl. a 178-as busz is arra megy, de busz és troli között tulajdonképpen semmi különbség - már ami az időt illeti. Nem is értem ezt a logikát.

Ha sietsz, akkor tényleg szállj fel a metróra, csak 1 megálló, és mindennél gyorsabb.

2010. júl. 29. 10:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Metróval.
2010. júl. 29. 10:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Nem tudtam, hogy metró is megy, a trolit valaki mondta, de a metrót nem említette.

Nem mondtam, hogy a busz gyorsabb mint a troli, csak ha mindkettő jár, akkor nagyobb az esély, hogy valamelyik biztosan jön amikor kell.

2010. júl. 29. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt is tartasd szem elött hogy amíg veszel jegyet lejutsz a metróba arra és vársz rá lehet hogy bejön a troli vagy busz és azzal is tudsz menni. Az sem fél perc amíg feljössz a keleti mellé. Ha látod hogy beáll egy 80A/80 troli akkor azzal menj.
2010. júl. 29. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:

trolinek van vagy 2-3 megállója, és több lámpája.

metróra megveszi akár előre a jegyet simán, ha van esze. akár ma.

stadionoknál a bejárattól, max 1 perc leérni a metróig. csúcsidőben max 3-5percenként jár a metró. az út pedig asszem pontosan 1 perc a keletiig, ez a leghosszabb táv.

balgaság azt mondani, hogy pici esélye is van, hogy gyorsabb a felszínen.

2010. júl. 29. 11:35
 7/8 anonim ***** válasza:
de azért azt az 1 perces stadionok keleti távot lemérem ma hazafele ha el nem felejtem;)
2010. júl. 29. 11:35
 8/8 anonim ***** válasza:
A metró olcsóbb (szakaszjegy), de nem gyorsabb, mert a 80-as (80A-s) trolira felszállhatsz a pályaudvar előtt, míg a metróra le kell mozgólépcsőznőd!
2010. júl. 29. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!