Cinkota HÉV-állomáson lehet valahol Volánbuszra jegyet venni?
Akkor majd ha jön ellenőr, szépen megmondom neki, hogy ide jegyet venni nem lehet, hiába minden.
Múlt hónapban voltam a nagyimnál (tudom, tudom, most kerüljük őket is, de szükség volt rám), na, oda is csak azért volt jegyem, mert én városból utaztam és az állomáson a pénztárban tudtam venni, de aki az ellenkező irányba akart eljutni, az kénytelen volt jegy nélkül, mert a legközelebbi ilyen szolgáltatás 35 km-re van, de jelenleg is csak hétköznap működik. Egy ellenőr nem jött megnézni, hogy annak az 5 főnek van-e jegye vagy bérlete vagy bármilye. Szerintem rajtam kívül egyiknek se volt. Sok helyen csak a sofőrnél lehet váltani, például a falvakban, most, hogy őket nem lehet megközelíteni, nincs más lehetőség, mint ingyen utazni.
Itt nem a mobil vagy a net vagy a számla hiányával van gond. Eddig is utaztam, és eddig is neten vettem jegyet, ahol lehetett, mert egyszerűbb, és megspórolom vele az idős pénztárossal való "kedves" csevegést, de pár km-es távolságra nem ad a rendszer, hiába próbáltam, azt csak pénztárban vagy sofőrnél lehet váltani. Gondoltam rá, hogy ha más nincs, veszek egy 10 km-es HÉV jegyet, az még duplája is ennek a távnak, oda-vissza is elég lehetne.
De sikerült megbeszélnem, hogy autóval elvigyenek, így nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!