Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Cinkota HÉV-állomáson lehet...

Cinkota HÉV-állomáson lehet valahol Volánbuszra jegyet venni?

Figyelt kérdés
Nagytarcsára onnan indul csak Volánbusz járat (BKV nincs), interneten erre a távra a rövidsége miatt nem lehet foglalni, most a sofőr se ad, akkor hol lehet megvenni? Még nem jártam arra, de időre kell majd mennem, valaki esetleg tudja? Vagy a Népligetben lehet kapni?
2020. máj. 7. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Automata erre a célra Cinkotán biztos nincs, így hacsak nem tudsz online jegyet vásárolni, vagy máshol automatából, akkor ingyenes lesz az utazás. :) Egyébként elnézve a buszokat abba az irányba én utast nem nagyon látok rajtuk sem Cinkota, sem Nagytarcsa irányába, mondjuk én napközben vagy este szoktam Cinkotán vele párhuzamosan mászkálni.
2020. máj. 7. 22:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor majd ha jön ellenőr, szépen megmondom neki, hogy ide jegyet venni nem lehet, hiába minden.

Múlt hónapban voltam a nagyimnál (tudom, tudom, most kerüljük őket is, de szükség volt rám), na, oda is csak azért volt jegyem, mert én városból utaztam és az állomáson a pénztárban tudtam venni, de aki az ellenkező irányba akart eljutni, az kénytelen volt jegy nélkül, mert a legközelebbi ilyen szolgáltatás 35 km-re van, de jelenleg is csak hétköznap működik. Egy ellenőr nem jött megnézni, hogy annak az 5 főnek van-e jegye vagy bérlete vagy bármilye. Szerintem rajtam kívül egyiknek se volt. Sok helyen csak a sofőrnél lehet váltani, például a falvakban, most, hogy őket nem lehet megközelíteni, nincs más lehetőség, mint ingyen utazni.

2020. máj. 8. 01:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ellenőrök megértésében bízni akkor is balgaság, ha valóban nehézkes a jegyváltás. Azzal együtt, hogy nem értek egyet a Volánbusz ezirányú politikájával, azt mondom : már lett volna időd felkészülni, hiszen korábban is utaztál már. Nem mondom, hogy nyiss bankszámlát, de egy minimál mobilt és mobilnetet beszerezni nem nagy ügy. És nyilván van olyan rokonod, akivel van az a bizalmi viszony, hogy az ő kártyájáról oldd meg a fizetést.
2020. máj. 8. 06:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Itt nem a mobil vagy a net vagy a számla hiányával van gond. Eddig is utaztam, és eddig is neten vettem jegyet, ahol lehetett, mert egyszerűbb, és megspórolom vele az idős pénztárossal való "kedves" csevegést, de pár km-es távolságra nem ad a rendszer, hiába próbáltam, azt csak pénztárban vagy sofőrnél lehet váltani. Gondoltam rá, hogy ha más nincs, veszek egy 10 km-es HÉV jegyet, az még duplája is ennek a távnak, oda-vissza is elég lehetne.

De sikerült megbeszélnem, hogy autóval elvigyenek, így nem lesz gond.

2020. máj. 8. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!