1/11 anonim válasza:
Most is lehet nagyobb buszállomásokon.
2/11 A kérdező kommentje:
A buszon gondoltam.
2020. ápr. 30. 10:05
3/11 anonim válasza:
Amint újra bevezetik az első ajtós felszállási rendet. Addig is a buszállomásokon meg tudod venni a jegyed elővételben bárhonnan bárhova.
4/11 anonim válasza:
#10.05 Nincs döntés még ezügyben.
5/11 anonim válasza:
Még a sofőrök sem tudják. 30 perce kérdeztem.
6/11 anonim válasza:
Az azért még odébb van, szerintem ősztől.
8/11 anonim válasza:
9-es, még a járvány csúcspontját sem értük el... végülis a hétfő igaz lehet, csak valamikor x hónap múlva !
9/11 anonim válasza:
Időpont ma 14:56:
lényegtelen, hogy csúcspont még most fog jönni. Hétfőn kezdődik az érettségi, nyitnak az üzletek. Ilyen erővel lehetne a buszokon is lebontani az elszeparáló dolgokat. De nem.
A kérdésre: majd valamikor. Amikor úgy gondolják, hogy a nyitott üzletek, stb mellé már az is elfér, hogy buszokon lehessen venni buszjegyet.
10/11 A kérdező kommentje:
9-es
Ezt kinek írtad?
2020. máj. 3. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!