Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Bajba kerülök holnap ha így...

Bajba kerülök holnap ha így buszozók?

Figyelt kérdés

Nincs bérletem, jegyet meg nem sikerült vennem online.

Hátul felszállok és ingyen utazok, lesz ellenőr szerintetek?

Fadd-ról Szekszárd-ra.

Ki rúgtak a cégtől (Koronavírus miatt) mert nincs megrendelés, le kell adjam a cuccaimat a cégnél, de ha újra lesz meg rendelés akkor visszavesznek.

Eddig céges busszal jártam.

#Volánbusz #Utazás?
2020. ápr. 27. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
nem
2020. ápr. 27. 19:14
 2/8 D. Brasco ***** válasza:
19%
Na egy ujabb ingyen élö szerencsétlen,aki itt joslást akar tőlünk........
2020. ápr. 27. 19:15
 3/8 A kérdező kommentje:

# 1 Köszi! De ez biztos?

# 2 bunkó genyó vagy te, járjál te is úgy mint én.

2020. ápr. 27. 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Azért Faddról Szekszárdra jàrnak elegen, kérj meg valakit, hogy vegyen neked is jegyet és add oda az árát. Probléma megoldva
2020. ápr. 27. 20:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Nővérem jön értem, de haza fele már busszal kell menjek, Szekszárdon lehet venni váróterembe a pályaudvaron?

Ki próbáltam ezt a Simple, Mobiljegy alkalmazást de Fadd nincs benne, és elég furcsa csak 220 Ft (Pedig 370 Ft a jegy).

Ha nem sikerül akkor csak meg úszom haza fele.

2020. ápr. 27. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó helyen kerested a simple-ben a jegyet. Azok a települések vannak név szerint felsorolva, ahol van helyi tömegközlekedés, ezért nem talaltad Faddot és ezért talaltad meg Szekszárdot, ahol tényleg 220 forint a jegy, de csak a helyi járatokra. Neked ebben a listában a Volánbusz helyközi jegyek menüpontot kell keresned (nálam ez a legelső lehetoseg) és itt kiválasztani kilométer alapján a neked szükséges jegyet, amit ha jegyár alapján jól tippelek, akkor a 20 kilométeres lesz.
2020. ápr. 27. 22:48
 7/8 eddiboy ***** válasza:
100%

Simplen úgy kell jegyet venni, ahogy #6 írta, távlságra, nem heyiségre. Amúgy Szekszárdon a pályaudvaron van pénztár, ott is tudsz jegyet venni nyitvatartási időben:

Munkanapokon (1. és 5. között) 06:30-17:00;

Munkanapokon (6. és 31. között) 07:00-16:00;

Szabad- és munkaszüneti napokon: 08:00-12:00 (A járványügyi helyzet miatt április 18-ától a pénztár ideiglenesen hétvégén is nyitva tart.)

[link]

2020. ápr. 28. 09:31
 8/8 A kérdező kommentje:

Síkerült.

Köszönöm válaszokat!

2020. ápr. 29. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!