Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Online jegyvásárlás esetén ha...

Online jegyvásárlás esetén ha a volán busz oldalán nemtudom kiválasztani az online vásárlást arra a helyre ahol vagyok akkor oda nem is kell venni?

Figyelt kérdés
Nyíregyházára szeretnék utazni kisvárosból,de ha ezeket kiválasztom kiirja hogy nem lehetséges jegyet vásárolni.Csakis Budapest és környékén engedte volna az online jegyvásárlást.Tehát akkor nekem nemkell jegyet vennem?
2020. ápr. 14. 18:36
1 2
 11/12 eddiboy ***** válasza:
100%
#10: Miből gondolod, hogy telefonon írta ki a kérdést? Mivel a Volánbusz weboldalán próbált jegyet venni, sokkal valószínűbb, hogy számítógépről netezeik. Azon meg nem lehet jegyet venni (hajrá 21. század!). Ha van is okostelefonja valakinek, mobilnete nem feltétlenül, márpedig a jegyet csak online lehet bemutatni. Eleinte volt ingyen net mindhárom nagy szolgáltatónál, de pl. a Telenornál már újra csak pénzért lehet nethez jutni.
2020. ápr. 23. 09:08
 12/12 girl77 ***** válasza:
Arra nem gondoltam, hogy számítógépe van, okostelefonja viszont nincs, ez igaz! Ez esetben a kérdezőnek más tanácsára lesz szüksége. (Ingyen mobilnetet adott mindhárom szolgáltató.)
2020. máj. 14. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!