Esztergomba akkor most megszünt a vidéki buszállomás?
Figyelt kérdés
Egybe rakták a vasútállomással?2020. ápr. 12. 10:55
1/5 anonim válasza:
A helyközi autóbusz-állomás egyelőre az eddigi helyén üzemel a Simor János utcában.
2/5 anonim válasza:
Építettek egy csilivi új pályaudvart a vasútállomás mellett sajnát bekötőúttal a 111-es útról, amit ráadásul nem is használhat más, mert behajtani tilos kivéve Volán tábla van rajta, és az egészet nem használják semmire, ott áll üresen, mert rájöttek, hogy a város szélén van, onnan sűrűbb helyijáratok kellenének, hogy az emberek bejussanak a városba, de arra meg nincs pénzük. Semmi gond, EU-s pénz elköltve, pályaudvar átadva. Legalább az utat nyitnák meg a közforgalom elől, hogy az rra alkók, vasútállomásra tartók rövidebb ton közlekedhessenek. Én próbaképpen végigmentem rajta, szerencsére nem jött rendőr, hogy mit keresek arra.
3/5 anonim válasza:
Régi helyén van. És még sok ideig ott is lesz.
Ha valamiért át is rakják a vasútra abból gond lesz tekintve arra hogy a helyi közlekedés logikátlan, elővárosi meg egyszerre megy a legforgalmasabb helyijárattal.
4/5 anonim válasza:
"Augusztus 20-tól Esztergomban átadják az új buszpályaudvart a korábban felújított vasútállomás mellett." [link]
5/5 anonim válasza:
#4 így van mostmár.
De ettől még mindig igaz amit írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!