Megtehetik, hogy pótdíj fizetésre kötelezhetnek az ellenőrök ilyen esetben?
Olvastam hogy valamely buszjáratok megállóiban már vannak ellenőrök, ahol a le és a felszállókat ellenőrzik.
Bankkártyával nem rendelkezem, így mobilon nem tudok jegyet venni. Csak készpénzzel, nem tudom az ellenőröknél lehet-e jegyet venni (volánnál nem hiszem), akkor jogosan megbüntethetnek?
Mindenképp a saját felelősségem biztosítani az eszközöket (app letöltésére alkalmas készülék, bankkártya), hogy tudjak jegyet váltani? A mávnál ez úgy van, hogy megveszed a jegyet, és ha útközben lemerül a telefonod, akkor a kalauznak kötelessége biztosítani az eszközt amin ellenőriz.
Meg hát! Lapozzunk.
A jelenlegi helyzet nem jogosít fel ingyenes utazásra, jegyet venni NEM CSAK EGYFÉLE KÉPPEN LEHET.
"A mávnál ez úgy van, hogy megveszed a jegyet, és ha útközben lemerül a telefonod, akkor a kalauznak kötelessége biztosítani az eszközt amin ellenőriz."
Hatalmas nagy tévedés.
Üdv egy MÁV dolgozó. :)
A családban csak van valakinek.
Bár most biztosan senkinek nincs okostelója/bankszámlája. Azért remélem, hogy az ilyeneket jól megbüntetik.
Én veszek jegyet. Ha nem tudsz, maradj otthon, vagy menj gyalog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!