Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Munkába bejárós vagyok Budapes...

Munkába bejárós vagyok Budapesten, tömegközlekedéssel. Holnap lejár a teljes árú bérletem. Kell vennem újat?

Figyelt kérdés

Van valami új szabályozás a lejáró BKK-bérletekkel kapcsolatban?

Napok óta nem látok ellenőröket sem a metrók bejáratánál, sem a járatokon.

2020. ápr. 5. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy kell, ingyenessé nem tették.
2020. ápr. 5. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tették ingyenessé Budapesten a tömegközlekedést szerencsére. Ugyanis az ingyenesség valamelyest forgalomnövelő hatású lenne és most az a szándék, hogy kevesebben használják a rendszert.
2020. ápr. 6. 07:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kell. Applikációval is megvehető, de ellenőrzéskor kell lenni internetelérésnek. Az ellenőrzés szünetel úgy hallom, de ez nem jelent semmit, attól még kell.

Ha automatából veszed, akkor valahogy úgy tapicskold a képernyőt, hogy nem az ujjaiddal tedd. És ha van valami hatásos fertőtlenítőszered, akkor utána azzal alaposan töröld át a kezed.

2020. ápr. 6. 07:58
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Elméletileg kell, gyakorlatilag sehol sincsenek ellenőrök, így felesleges.
2020. ápr. 6. 08:00
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
4-es! Én a gerincem miatt vagyok becsületes, nem azért mert baj lehet belőle. Egyszer próbáld ki te is!
2020. ápr. 6. 09:34
 6/9 anonim ***** válasza:
13%
#5 Majd ha a BKV vezetősége példát mutat azzal, hogy a jegyárbevételt új járművek vételére, a meglévők karbantartására, illetve a dolgozóik fizetésemelésére fordítják ahelyett, hogy ellopnák.
2020. ápr. 6. 12:38
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Ismétlem: nem tettèk ingyenessé a budapesti közösségi közlekedést és nem közölt senki sem olyat, hogy nem ellenőriznek. De ez ne is legyen szempont: ha màr nagyjából összefogott az ország a járvány megfékezése céljából , akkor ne egymás zsebèből húzogassuk ki a tízezreseket. A kieső jegyárbevétel így is csúnya lyukat üt a büdzsèn és ne legyenek kétségeink: ha az utasok nem fizetnek , akkor az adófizetők összessége állja majd a számlát. Azok is, akik nem szállnak BKV-járatra.
2020. ápr. 6. 12:50
 8/9 girl77 ***** válasza:
50%
Nem kell, csak akkor menj gyalog. Vagy ha csalsz, remélem találkozol ellenőrrel.
2020. ápr. 20. 12:37
 9/9 A kérdező kommentje:

Borzalmas mennyiségű indulatos és rosszakaratú ember van itt.

Egy egyszerű kérdést tettem fel, amire elég lett volna egy szimpla: "Igen, kell venned" válasz is.

Ehelyett a kommentek nagy része valami olyasmiről szól, hogy kívánjanak nekem valami rosszat. Szomoró.

Legyetek Áldottak az Úr Jézus Krisztus Nevében!

2020. ápr. 20. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!