Távolsági járat - ellenőrzés de nincs jegyed?
Sziasztok
Mi van akkor, ha holnap elutazok a 25Km re lévő városba, de nem tudok jegyet venni, de ellenőrök szállnak fel?
Őszintén nálam még a regisztráció se megy, pedig kenem vágom a dolgokat....
Szóval ha nemtudok jegyet venni, de az ellenőr ott van, akkor mégis mi történik?
Megbüntetnek, én meg kussoljak miközben KÉPTELENSÉG jegyet vennem, mert kis fenék faluból jövök?
13
Nekem bankszámlám, és bank kártyám nincs. Okostelefonom, meg mobilnetem van.
Nincs a volánnak erre igazi megoldása.
Valószínűleg ezzel ők is tisztában van és éppen ezért nem is ellenőriznek. Nyíltan nem jelenthetik ki, hogy nem kell jegyet venni, mert akkor a sok agyhalott össze-vissza utazgatna, mondván hogy "ingyen van".
Egyébként az, hogy a haverokkal mekizni akarsz, rohadtul nem alapos ok arra, hogy megszegd a kijárási korlátozást.
Mellesleg csak elvitelre lehet kaját venni, szóval egyszerűbb lenne, ha házhoz rendelnéd és akkor nem kéne feleslegesen utazgatnod és ezáltal terjeszteni a vírust.
Kèrdező, már 3. hete nem látogatom a szeretteimet, mert segíteni akarom a járvány terjedésének lassítását! Kérlek, inkább rendeld házhoz azt a mekis kaját és hívd fel Skype-on kedves cimborádat, mivel te magad is hordozhatod a vírust, tudtodon kívül fertőzve meg egy sor másik embert a buszon, a Mekiben vagy épp ezekről a helyekről hurcolod be a melóhelyedre. Ennek nem most van az ideje, majd bepótoljátok később.
Köszönöm az együttműködésedet!
Ja, az csak troll komment volt, vásárolni mennék, főleg gyógyszertárba.
Szüleim gyógyszerei elfogytak, nálunk meg hetente van csak gyógyszertár, akkor is mire sorra kerülök ki van fosztva.
Dolgozni járni kell, több emberrel vagy összezárva.
Szóval legyenek szívesek ne korlátozni abban, hogy elmehessek bárhová.
Nem vagyunk igáslovak, dolgozni dolgozz aztán meg fogd be...
Én ebből nem kérek, nem vagyok beteg nincs körülöttem koronás, ha bármi bajom lenne természetesen táppityu aztán maradok a seggemen.
Korona tesztet pedig nem kérhetsz, ez is mekkora baromság már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!