Csepelről mennyire komplikált bejutni a belvárosba?
Szia! :)
Szerintem könnyen be lehet érni az Astoriára Csepelről. Én is itt lakok és az ELTE BTK-n tanulok szintén :) Annyi hogy HÉV-vel be a Borárosra és onnan többféle lehetőség is van. Ha nincs forgalom és pár perc a 15-ös indulásáig akkor azzal megyek, mert pár megálló alatt a Kálvinon van. A 2-es + 47/49 is jó, azzal is hamar be lehet érni :)
Szóval,hogy ne csak azért jöjjünk ide irogatni,hogy elmondjuk Csepel mekkora szar környék (gondolom a válaszolók fele csak ingázik,vagy soha nem is járt erre,de annyi biztos,hogy nem itt laknak) és hogy majd mi az igazán megterhelő stb. Válaszolnék.
A plázától a bejutás nagyon gyors,a hév 10-12 perc alatt ér be a Borárosra.Innen a 2-es villamos az,ami azért megváratja az utasait,de ahhoz képest sűrűn jár.Kb. 5 perc alatt (lámpával együtt) a Fővám téren van az ember.Onnan jön a 47/49,ami szintén sűrű járat,így ott is lámpákkal,kereszteződésekkel együtt egy bő 5-6 perc alatt az Astoriára megérkezik.Mindenből a nagyobbal számoltam,így 23 perc jött ki.Számoljunk rá azért még öt percet a várakozásra,megállásra stb. Abszolút vállaható,és nem leterhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!