Ti melyik kolit választanátok ami közelebb van de rossz, vagy a messzebb lèvőt ami rosszabb?
Szoval az egyik nagyon jo koli majdnem egy ora az egyetem epuletetol sajna, az osszes koli is 30+ Perccel kozelitheto meg tehat az a 25 perc minusz vagy plusz annyira nem megterhelo
A fenn emlitett koli nagyon felujitott es baromi elheto
A tobbi pedig eleg lepukkant es ha mar valaszthatok inkabb elheto helyre mennek
Ti melyikrt valasztanatok ebben az esetben?
"Ti melyik kolit választanátok ami közelebb van de rossz, vagy a messzebb lèvőt ami rosszabb?"
He?
A lakókörnyezet az egyik legfontosabb a mindennapi életben.
Gondolj bele, ott WC-zel, zuhanyzol, alszol, tanulsz.. ha lepukkant a kollégium, sajnos elég sok esetben magával vonzza a rosszabb higiéniát, a lepukkant zuhanyzókat.. én nagyon finnyás vagyok ilyen helyeken a higiéniára, már csak ezért megválasztanám, hova kerülök kollégiumba. Egy rendbe rakott kollégiumban valószínűleg jobb a higiénia is, a lakókörnyezetről, az igényességről nem is beszélve. Ahol modernebb a felszereltség, ott általában jobban is vigyáznak rá. Ha van jó tömegközlekedés, akkor úgyis kitudod használni az időt pl. tanulásra (ha van hely stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!