Repülés hülyéknek?
Egyszerűen sodródj a tömeggel, csináld amit ők. De tényleg.
Arra figyelj csak, hogy jó időben érkezz és időben keresd meg hol lesz a te beszállókapud.
Érj időben a reptérre. Ha a check in (utasfelvétel) már megtörtént online, akkor kövesd a beszállítókapukhoz vezető jelzéseket. Átmész a biztonsági ellenőrzésen, a boltokon és a tranzitzónába (váróteremben) érsz. Ott megnézed a kijelzőn , melyik kaputól indul a géped és odamész.
Ha nem volt online check-in vagy van feladandó poggyászod, az még egy plusz lépés a legelején.
Ajánlom, hogy nézd meg előre a reptér térképét.
Már jártam ott többször, de a múltkor egyedül alig találtam meg a biztonsági ellenőrzést. :'D
Onnantól kifejezetten nehéz eltévedni szerintem, minden ki van nyilazva, és általában van egy dolgozó a nagy kijelző alatt aki segít eligazodni, ha kérdezed.
Kedves #4
#3vagyok. Amiben biztos vagyok hogy tőlem Angliában és Ferihegyen mindig kérik (kb 1 éve amikor mentem Lutonba, alig akartak beengedni, mert 17 voltam és nem volt velem felnőtt, pedig addigra vagy 12-15. alkalom volt hogy egyedül mentem Lutonba). De legutóbb Lisszabonban, Helsinkiben és Sevillában is kérték tőlem, a többire nem emlékszem, de nem szokták mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!