Ha vettem vonaljegyet es nem lyukasztottam ki, meddig hasznalhato fel kb?
3-as, azt mondjuk már bekereteztetheted.
Kérdező, ez településtől függ. Jellemzően 1-2 év az érvénytartam, de pl..a BKK hálózatán tarifaváltás után egy év ez az idő.
Bpn a nepligeti aluljaroba vettem vonaljegyet es 205 ft volt assuem vagy 700, valamelyik a ketto kozul..
Es akkor ez 1-2 evig jo?
A népligeti aluljáróban szerintem BKK-s jegyet árulnak. Hacsak nem zalaegerszegit.
A budapesti jegyekről meg ketten is leírták neked, hogy a következő áremelkedést követően még 1 évig lesz érvényes a jegyed. Hogy hány év múlva emelik a jegyárat, azt meg nem itt kell megkérdezni.
"nekem még van 23 forintos fel nem használt villamos vonaljegyem"
Az semmi, nekem még 2 Ft-os is van, meg 3 Ft-os buszjegyem, ilyenek:
Mondjuk, nem tudom, miért nem érvényesek, mert anno kifizettem egy teljes viteldíjat, de nem vettem igénybe a szolgáltatást, azóta a pénzem ott kamatozik a számlájukon, tehát úgy illene, hogy 2 vagy 3 útra is fel lehessen használni őket. :)
A sok pesti meg most mind az én kontómra utazgat fel-alá...
Ha lejár, akkor tedd félre, lehet a gyűjtők 30 év múlva ezreket adnak egy 350 forintos vonaljegyért :D Talán az 1-2 forintos jegyeknél már most működne :D
Már gondolkozok, hogy veszek egy csomót és 10 év múlva felteszem a vaterára (lehetséges, hogy még a lyukasztottat sem érdemes eldobni :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!