Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Helyi járaton hogy kell kérni...

Helyi járaton hogy kell kérni a jegyet?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés de még sose voltam helyi járaton. Pl; ha Nyíregyháza, sóstói úti kórház akkor csak annyit mondok, hogy “egy jegyet kérek”? Kell diáki?

2020. febr. 7. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérsz egy jegyet. Helyiből nem szokott lenni diákjegy, de megpróblkozhatsz vele.
2020. febr. 7. 11:42
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Egy jegyet kérek. Ennyi
2020. febr. 7. 12:51
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
Azért talán azt is meg kellene még hozzá mondani, hogy meddig mész.
2020. febr. 7. 13:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha helyijárat, nem kell megmondani, meddig utazol. Lehet az egyetlen megálló, vagy akár a végállomás. Mindegyik ugyanannyiba kerül. Kérsz egy jegyet. Diák helyijáraton nincs. Csak akkor, ha a városban helyközi járatra szállsz fel A-ból B-be. Ott lehet diákot kérni.
2020. febr. 7. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Hálás vagyok a kérdésedért mert pont ezen agyaltam ma én is :D tehát úgy működik mint a bkv jegy csak a sofőrtől kérem? Nem úgy mint a volánon hogy pl. Vácig kérek egy egészet?
2020. febr. 7. 13:29
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Pont Nyíregyházán vannak külterületi járatok magasabb díjszabással, szóval ha ilyen járattal utazol , de csak a belterületén belül, akkor hozzá kell tenni, hogy belterületi jegyet akarsz,
2020. febr. 7. 14:52
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
5., pontosan. :) Nálunk itt Győrben 440 forint, ha sofőrtől kéred. Ha automatából veszed 230 forint. De nincs külön diák, vagy felnőtt. Az csak bérletnél van. A helyközit azért írtam le, mert elég nagy város (a mihez képest), és rengeteg helyközi járat áll meg pl. a kórháznál. Ha be akarok menni a belvárosba helyközivel, ott arányítva annyit fizetek, ahány km hátravan.
2020. febr. 7. 14:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hálás vagyok!
2020. febr. 7. 17:15
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
"Csókolom, egy jegyet kérek Ökörítófülpösig."
2020. febr. 7. 17:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszönsz kérsz egy jegyet. Leteszel 340 forintot
2020. febr. 28. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!