Volt már nézeteltérésed bkv ellenörrel annak ellenére, hogy érvényes jeggyel és bérlettel utaztál?
Figyelt kérdés
Ha igen mit szoktak kitalálni, hogy lehessen büntetni?2020. febr. 5. 11:21
1/7 anonim válasza:
1X. A régi, papír szolgálati igazolványom szárazbélyegzője kisimult a tokban. Azt hitte érvénytelen, de mivel mellette volt a jelvény, így elhallgatott.
2/7 anonim válasza:
Nem BKV, hanem Volán ellenőrrel, amikor bevezették a hőpapírra nyomott Budapest Bérletet és nálam látott ilyet először. Végül elhitte, hogy ez egy újfajta bérlet. Nem értem, új termékek bevezetése előtt nem tájékoztatják az ellenőröket?
3/7 anonim válasza:
2.-nak.
Ellenőröket?
Volt olyan, hogy szolgálatban lévő, egyenruhás rendőrök nem hitték el, hogy eredeti és létező az igazolványom és a jelvényem, mert ő még nem láttak olyat. Nem volt kiküldve nekik minta és tájékoztató anyag róla.
4/7 qkker1 válasza:
"Volt olyan, hogy szolgálatban lévő, egyenruhás rendőrök nem hitték el, hogy eredeti és létező az igazolványom és a jelvényem, mert ő még nem láttak olyat. Nem volt kiküldve nekik minta és tájékoztató anyag róla."
Milyen jelvény?
5/7 anonim válasza:
Egyetlen egyszer, mikor egyetemista lettem. Az egyetem késett az új diákigazolványok kiállításával, a középiskolás diákom meg lejárt és ezért megbüntettek a diákbérlettel...
6/7 anonim válasza:
Biztonsági őrrel volt csak. Az arcomba fújta a cigifüstöt véletlenül az aluljáróban, ahol amúgy tilos a dohányzás. Én kulturáltan szóltam neki, hogy legyen szíves mellőzni a dohányzást, aztán mentem a dolgomra, le a metróba. Erre elkezd hőzöngeni, anyázni. Nyilván onnantól kezdve már én is emelt hangon kértem ki a dolgot magamnak, a vége az lett, hogy az érvényes berletemmel sem akartak leengedni a kollégái, persze indokuk nem volt rá. Aztán végül otthagytam őket és bementem az állomás másik bejáratán.
7/7 anonim válasza:
Egyszer szálltam le tök nyugodtan a villamosról és az ajtóban elkezdett velem rikácsolni egy vékony, középkorú, nem a mai napon barnult ellenőr(nő), hogy hogy képzelem én, hogy bliccelek és ilyenkor meg ha ő jön leszállok. Hirtelen azt se tudtam mi van, ő meg csak mondta és mondta, mire megtudtam szólalni, hogy de hát épp leszálltam volna és van bérletem, de nem fogta föl. :D Ott hagytam de nagyon sokáig kiabált utánam.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!