Hogyan tudnék bécsbe kijutni vonattal? Hol tudok jegyet venni? Mi kell hozzá?
Kimész bármelyik pályaudvarra és veszel jegyet.
Vagy: felmész a MÁV oldalára, megveszed online, és a kapott kódot a pályaudvaron bepötyögöd az automatába - és kinyomtatja neked a jegyet. [link]
Mit értesz az alatt hogy papírok?
Nem kell hozzá semmiféle papír. Ha utazol, elég a személyi.
Ha sikerül Sparschiene jegyet kapnod, akkor 2 * 13 EUR -ból megúszod. De akkor fix vonatra kapsz jegyet oda és vissza is.
Létezik kirándulójegy, sajnos annak felemelték az árát, most 42 EUR, kb.... Ezzel az adott indulási napon bármelyik vonattal mehetsz, és 4 napon belül bármelyikkel visszajöhetsz.
# 1 Ne hülyítsd már szegényt! :-DDD
Látom, te se huszonéves lehetsz... :-)))
Értem én, hogy könnyebb kérdezni, mint fél percet az infó kereséssel foglalkozni...
Meglepő, nem? A MÁVnál tudsz jegyet venni, segítek, nemzetközi pénztár!! Többit - menetrend, ár - remélem magad is el tudod olvasni...
#2:
A kirándulójegy megszűnt Bécsbe sajnos, engem év elején tájékoztattak erről a nemzetközi pénztárnál a Keletiben, az ÖBB húzása volt az egész. Most a normál menettérti jegy kerül annyiba, mint amennyibe a kiránduló került.
# 8
NEM SZŰNT MEG! Múlt héten is vettem ilyet!
Valszeg félretájékoztattak téged.
Sajnos eléggé megdrágult (33-ról 42-re), de létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!