Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan tudnék bécsbe kijutni...

Hogyan tudnék bécsbe kijutni vonattal? Hol tudok jegyet venni? Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés
Vasárnap ki kéne ugranom bécsbe 1 napra. Reggel mennék, este jönnék. Hol tudom megvenni a jegyet? Milyen papírok kellenek?
2020. febr. 4. 21:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Oltasi bizonyitvany, utlevel, vizum, valutakiviteli engedely, igazolas a helyi partszervezettol hogy megbizhato vagy, szakszervezeti igazolas, meg persze valaki biztositeknek hogy nem maradsz kint.
2020. febr. 4. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:

Kimész bármelyik pályaudvarra és veszel jegyet.

Vagy: felmész a MÁV oldalára, megveszed online, és a kapott kódot a pályaudvaron bepötyögöd az automatába - és kinyomtatja neked a jegyet. [link]

Mit értesz az alatt hogy papírok?

Nem kell hozzá semmiféle papír. Ha utazol, elég a személyi.

Ha sikerül Sparschiene jegyet kapnod, akkor 2 * 13 EUR -ból megúszod. De akkor fix vonatra kapsz jegyet oda és vissza is.

Létezik kirándulójegy, sajnos annak felemelték az árát, most 42 EUR, kb.... Ezzel az adott indulási napon bármelyik vonattal mehetsz, és 4 napon belül bármelyikkel visszajöhetsz.

[link]

2020. febr. 4. 22:08
 3/11 anonim ***** válasza:
67%

# 1 Ne hülyítsd már szegényt! :-DDD

Látom, te se huszonéves lehetsz... :-)))

2020. febr. 4. 22:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Pályaudvaron, pénztárban olyan jegyet kérj, ami jó a tömegközlekedésre is - turista jegy azt hiszem
2020. febr. 4. 22:09
 5/11 D. Brasco ***** válasza:
73%
1-es a vámnyilatkozatot ki hagytad,illetve schilinget váltsál minden képpen kedves kérdező!
2020. febr. 4. 22:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy könnyebb kérdezni, mint fél percet az infó kereséssel foglalkozni...

[link]

Meglepő, nem? A MÁVnál tudsz jegyet venni, segítek, nemzetközi pénztár!! Többit - menetrend, ár - remélem magad is el tudod olvasni...

2020. febr. 4. 22:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
# 4 Nem éri meg neki, mert 10-12 EUR-r rászámolnak. Kint meg 8 EUR-ért megveszi a napijegyet (ha egyáltalán kell neki).
2020. febr. 4. 22:27
 8/11 anonim ***** válasza:

#2:

A kirándulójegy megszűnt Bécsbe sajnos, engem év elején tájékoztattak erről a nemzetközi pénztárnál a Keletiben, az ÖBB húzása volt az egész. Most a normál menettérti jegy kerül annyiba, mint amennyibe a kiránduló került.

2020. febr. 5. 09:42
 9/11 anonim ***** válasza:

# 8

NEM SZŰNT MEG! Múlt héten is vettem ilyet!

Valszeg félretájékoztattak téged.

Sajnos eléggé megdrágult (33-ról 42-re), de létezik.

2020. febr. 5. 13:01
 10/11 anonim ***** válasza:
köszönöm, a kiránduló-jegyről az infokat, akkor talán csak akkor éri meg,ha valaki három napig marad, mert régen úgy volt, hogy három napig jó minden tömegközl.-re
2020. febr. 5. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!