Repülőre fel lehet vinni gyűrűt anélkül hogy azt észre vegyék?
Angliába megyünk hamarosan, és arra gondoltam hogy ott meg lehetne kérni a barátnőm kezét, de a reptéren annyira átvizsgálnak hogy észreveszik úgy is. Szerintetek fel lehet vinni feltünésmentesen a gépre? Persze a blokkja meg papirokat vinném magammal, hogy ne gondolják h loptam. Vagy inkább próbáljak ott venni valami jewelery store-ban? Ott meg az a riziko, hogy a leányzó észrevesz közben :D
Mit tennétek a helyemben?
Ha jól értelmezem, az a problémája a kérdezőnek, hogy a meglepetésnek szánt eljegyzési gyűrűt nem a repülőtéren kívánja odaadni a barátnőjének, hanem majd Angliában.
Ezért nem szeretné, ha a barátnője jelenlétében kerülne elő a gyűrű az utasbiztonsági ellenőrzésen.
Ezért írtam, hogy ne adjon okot a kézi poggyász kinyitására. Ne legyen benne olyan dolog, amiért ki kellene azt nyitni. Csak a gyűrű miatt nem fogják kinyitni. Ott teljesen más dolgokat keresnek.
De akár teheti a feladott poggyászba is, azt meg főleg nem fogják amiatt kinyitni. Csak az egy kicsit rizikós, mert a feladott poggyász bármikor elveszhet.
Ezt értem, és épp ezért nem tudom összerakni a dolgot, belerakja a gyűrűt egy zacskóba vagy dobozba vagy akár egy zokniba és kész, a biztonsági ellenőrzésen látják hogy az csak egy gyűrű és nem pakoltatják ki úgy külön, ha pedig más miatt ki kell rámolni a táskát, akkor csak egy zacskó/doboz/zokni lesz ott.
Semmivel se bonyolultabb probléma, mint egy autós utazásnál megoldani a gyűrű elrejtését...
Okés, csak bennem nőként fel se merült, hogy "pucéron", bármiféle csomagolás nélkül tegyem a poggyászomba az ékszereimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!