Szoktatok olyat csinálni, hogy amikor éppen lekésitek a buszt vagy a villamost, és sokára jön a következő, akkor gyalogoltok 1-2-3 megállót?
Igen, mert azt hiszem, úgy hasznosabban töltöm az időt, mert haladok, de közbe nem :D
Mostanában inkább leülök telón olvasgatni valamit
Én simán, bár manapság sok helyre autóval járok.
1-2 megálló alapból nem távolság belvároson belül, meg hasznosabban is telik az idő ha megyek. Már csak azért is, mert legalább addig is mozgok és nem a képernyőt bámulom mint amúgy 10+ órában naponta.
Meg alapvetően szeretek kirándulni, túrázni, így hosszabb túrák előtt "rá edzek" azzal, hogy haza sétálok, vagy legalább egy jó darabon gyalog megyek. 5-10 km, de legalább megvan több napi mozgásigény.
Persze van amikor kényelmesebb beülni valahova, vagy telefonozni ha nincs kedvem sétálni.
(Budapest) Szinte mindig. Volt, hogy 15 perc múlva jött, mert pont elment...fogtam magam, sétáltam 6 megállót (igaz, az ötödik és a hatodik között futni kellett).
(Vidék) Volt olyan is, hogy mikor 1 órát kellett volna várnom, akkor gondoltam elsétálok a szomszéd faluba...(végül elértem, amihez mentem eredetileg)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!