Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Online hol található meg,...

Online hol található meg, hogy a Miskolc Búzatéri Autóbuszállomáson melyik távolsági busz melyik buszállásról indul?

Figyelt kérdés

A váróteremben ki van írva egy nagy táblára, felsorolva.

De online nem találom sehol.

2019. dec. 27. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem is fogod megtalálni sajnos.

én is kerestem már a hozzám közel lévő városokba hol állnak meg, de nincs ilyen info fent.

pedig tök jó lenne, mert van hogy az embernek nincs arra ideje, hogy körbejárja az egész telibevert állomást.

a MÁV-nál fent lévő adatok is az állomási technológiából vett adatok, azok sem a valóságot mutatják hanem csak a tervet. Ha mégse oda megy a vonat, akkor így jártunk.

2019. dec. 27. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, fontos lenne ezt online közzétenni, ráadásul buszoknál jóval ritkább a kocsiállás operatív változtatása, mint vasúton a vàgányszámé. Szóval egy statikus, tervezett kiosztás feltöltése bőven elegendő lenne.

De nincs tudomásom arról, hogy bárhol elérhető lenne.

2019. dec. 27. 14:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha felhívom az információst, akkor azok meg kell, hogy mondják, ugye? Menetrend alapján 7 percem van átszállásra, de nem tudom, hogy az a busz, amelyikre át kell szállnom, melyik buszállásról indul.
2019. dec. 27. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy próbát mindenképp megér. Ha mást nem, akkor azt fogják mondani, hogy nem tudják, viszont elvileg meg fogják mondani.
2019. dec. 27. 16:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
az információs néni ott ül a tábla alatt... szerintem már fejből nyomja mi, merre, honnan megy :DDDDD
2019. dec. 27. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha még aktuális, akkor írd le a járatot, ma este arrafelé megyek és meg tudom nézni.
2019. dec. 28. 11:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Megkerhetlek, hogy fenykepezd le a tablat?

Azt fel lehet tolteni kepmegosztora.

En ezt tervezem, de már csak ujevben jarok ott.

Koszonom szepen, ha Te hamarabb lefotozod, megosztod!

2019. dec. 28. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!