Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek sincs a mai...

Szerintetek sincs a mai hajóknak hajó formája?

Figyelt kérdés
Kérdés adott fenn.

2019. dec. 26. 14:40
 1/5 dirtboy ***** válasza:
87%
Szerintem épp úgy mint az autó iparban nincs fix forma hogy mi is számít hajóformának.
2019. dec. 26. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Definiáld mi az, hogy hajó forma és mi számít mai hajónak. Főleg annak függvényében, hogy egy átlagos hajó 20-30-50 évig is hajó maradhat megfelelő átépítéssel és nem mindegy, hogy egy sport célra épített motorcsónak, vitorlás, szálloda hajó vagy egy folyami vontató.
2019. dec. 26. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát milyen formájuk van akkor? De őszinte leszek, ha én lennék a kapitány, akkor messziről lesz. hogyan néz ki, ha cserébe úgy úszik a vízen, mint a kezesbárány... Vannak fontosabb dolgok is, mint a kinézet.
2019. dec. 27. 01:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés adott itt tljesen értelmetlen.

A hajó kegyen képes úszni a vizen, kontrolált módon persze. Mi egyébbel kellene rendelkeznie még? Legyen vitorlája? Olyan is van a legnagyobb luxushajók között.

2019. dec. 27. 09:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a magam részéről ha meglátok egy hajóról készült képet, nem okoz gondot eldönteni, hogy az micsoda. Nem keverem össze egy kamionnal, repülőgéppel, mozdonnyal vagy épülettel. Meg szerintem mások sem. Szóval akkor valamennyire mégiscsak megvan az egyedi, csak rájuk jellemző formájuk.
2019. dec. 28. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!