Miért hazudják sokan, hogy Intercityn van wifi?
Figyelt kérdés
Minden héten azzal jövök de nem,nincs rajt wifi
Még a MÁV Free wifi sem elérhető a kocsiból,mert messze van
2019. dec. 5. 17:03
11/17 anonim válasza:
Akkor most az a baj, hogy nincs wifi, vagy az, hogy hazudnak?
12/17 A kérdező kommentje:
Az hogy hazudnak
Az egy dolog hogy nincs wifi,de ne mondják azt hogy van.
Nem is a MÁV mondta hogy gan Wifi,hanem itt a gyk-n olvastam egy kommentben
2019. dec. 6. 14:50
13/17 anonim válasza:
Kezdem érteni a gondolkodásodat: aki mást ír, mint amire te gondolsz, az hazudik. Egyszerű, következetes logika, de ha jól csinálod, politikai vonalon sokat ki lehet belőle hozni.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem.Nem mondtak igazat.Nincs wifi az intercityn
Ez tapasztalat
2019. dec. 6. 19:42
15/17 anonim válasza:
Attól, amiért a te vonatodon pont nincs, az nem azt jelenti, hogy a többin sincs.
16/17 anonim válasza:
Nekem nagyon az a sejtésem, hogy csak te vagy hülye hozzá, vagy pedig egész egyszerűen a készüléked szar.
Érdekes, hogy én évek óta vonatozok IC-vel és személyel egyaránt és mindig van és mindig működik.
Egyáltalán Startos kocsiban ülsz, vagy valamelyik nemzetközi ic külföldi kocsijában keresed a MÁV Wifit?
17/17 A kérdező kommentje:
iPhone-om van
Göcsej IC-n ülök.Nem,itt nincs wifi,egyszer sem volt,pedig szeptember óta minden héten ezen ülök
2019. dec. 7. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!