Mit lehet csinálni, ha többszöri szólásra se engednek el a mozgólépcsőn?
Egyre gyakrabban találkozok ezzel. :(
Sietnék, utolérek valakit aki áll a mozgólépcsőn (valaki mellett), ilyenkor legtöbbször elég ha szólok normálisan, hogy "elnézést, átmennék, köszönöm", de egyre többször fordul elő hogy az illető a füle botját se mozdítja, hiába szólok 3-4-szer egymás után. (Másodszorra meg szoktam kocogtatni az illető vállát, hátha hallássérült vagy csak zenét hallgat vagy bambul).
A kérdésem, hogy ilyenkor mit lehet tenni?
Próbáljam újra és újra? Furakodjak át? Várjak tétlenül mikor sietnék?
Ti mit tesztek/tennétek?
Tények, vélemény, válaszok, eredmény
Mindenkinek balesetmentes közlekedést,figyeljünk egymásra.
“Figyeljünk egymásra”
Pont erről beszél a kérdező, hogy figyeljünk egymásra azzal (is), hogy a megfelelő oldalra állunk. Nyilván aki így is lökdösődve megy el melletted, az az ügyeletes paraszt, de azért ne ezzel dobálózzunk már mindenkire, aki normálisan akarja használni a mozgólépcsőt.
Nagyon ki van számolva sajnos, a munkaidőm lejárta után épp hogy van időm kiérni az állomásra. Nekem rengeteg múlik azon, hogy elérem-e a korábbi metrót, 5 perc nagyon sok.
Mikor Pesten laktam, nekem is lazább volt, hogy ugyan, 5 perccel később érek haza, kit érdekel? :) De mivel már órák múlhatnak rajta, kicsit jobban számít.
„Nem pedig arra, hogy "ne kelljen megmozdulni rajta, mert úgyis magától megy".”
A hatodik munkanapon, mikor egész nap le sem tudtál ülni, kialvatlan vagy, kimerült és egész egyszerűen érzed hogy nincs energiád lepcsőzésre bírni a lábad, mert ólomból van, na ilyenkor majd eszembe jut a mondatod és elmondom érted egy kurv.anyád.t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!