Ha a Puskás Ferenc Stadionnak Puskás Aréna lett a neve vajon a megállókat is átnevezik Puskás Arénává?
Nekem is ez fordult meg a fejemben.
A Hidegkuti Nándor Stadion meg ÚJ Hidegkuti Nándor Stadion, bár az jóval kevesebbe fog kerülni.
A Stadionok volt szerintem a legtalálóbb plusz amikor Népstadion volt, én még kicsi voltam. Így nekem marad Stadionok.
Ráadásul a Volánbusz így is-úgy is leszårja, maradt náluk Budapest, Stadion aut.pu.
Érdekességképp, hogy hány név volt használatban:
- BKV : Hungária körút ill. Kerepesi út (1970-ig), Népstadion (2003-ig), Stadionok (2011-ig), Puskás Ferenc Stadion, ez még kapott egy M betűs kiegéstítést is, így tartunk most a Puskás Ferenc Stadion M-nél.
Volán / Volánbusz: Budapest, BNS aut.áll. illetve Budapest, Népstadion aut.áll. néven is futott párhuzamosan 2003-ig, utána Budapest, Stadion aut.áll. lett (szigorúan NEM Stadionok). Később aut.pu. lett a titulusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!