Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 2 het mulva hetvegen szeretnek...

2 het mulva hetvegen szeretnek menni az Arkadba Pestre de nem tudom az utat. A nepligetbol szeretnem, tudnatok segiteni?

Figyelt kérdés
1x voltam haverommal de o mem er ra. Ertelmes valaszokat kernek. Koszonoom
2019. nov. 5. 15:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Még egy infó, ha máshova is szeretnél menni, akkor megérné neked egy bkv napijegyet venni. 1600 Ft körül van és egész nap utazgathatsz vele Pesten. Ha inkább a vonaljegy mellett döntesz, akkor egy utazás / 350 Ft.

#9-es vagyok

2019. nov. 5. 20:34
 12/12 anonim ***** válasza:
60%

1-es villamos + M2 a legegyszerűbb útvonal.

Ha ezen kívül máshová nem utazol, akkor átszállójegyet érdemes venned.

Az egyik felét kilyukasztod a villamoson, a másik felét a metró bejáratánál.

Átszállójegy: 530 Ft, 2 x vonaljegy: 2x350 = 700 Ft. Oda-vissza esetén, így összesen 1060 Ft az 1400 helyett, tehát 340 Ft-ot tudsz így spórolni.

Ha még ezen kívül máshová is mész ugyanazon a napon, akkor már szerintem jobban megéri a napijegy, ami 1650 Ft és azzal 24 óráig akármennyit utazhatsz Budapesten belül.

2019. nov. 5. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!