Budapesten a 72-es trolibusz első ajtós?
Figyelt kérdés
2019. okt. 16. 00:19
3/5 anonim válasza:
Az de ha sok ember van a megállóban én hátul szállok fel, néha észreveszi a sofőr megnyomja azt a hangot hogy első ajtón lehet felszállni de úgy csinálok mintha nem hallanám aztán megunja és elindul a busz. Múlt hónapban csak 3 vonaljegyet lyukasztottam, nem ér többet ez az ócska szolgáltatás szerintem. Majd ha nyugati szintű lesz a BKV, akkor veszek bérletet.
4/5 anonim válasza:
Ha nem veszel bérletet, nincs miből fejleszteni ;)
5/5 anonim válasza:
3-as, látom a piros gomb nyomogatása jól megy, az összefüggések felismerése nem annyira.
Úgy vélem szavaidból, hogy elvárod: legyen "nyugati színvonalú" a "BKV" szolgáltatása, de azt az összeget, amit a te részedről ehhez be kellene tenni a kalapba, màr bāszol kifizetni. Elvárások vannak, de hogy a rèszedet kivedd a feladatból, az már derogàl.
Hja, és aztán rád vár 50 másik ember, mert a buszvezető vàrja a reakciódat. Ritkán futok bele ilyen helyzetbe, de elég türelmetlen tudok lenni tőle és nem túl diszkréten, nem különösebben megválogatva a szavaimat küldöm előre az ilyeneket, mert raboljátok az időmet.
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!