15:30-as busz Szekszárdról indul és megy Medinára, az a busz megy Kölesdre is?
Egyik ismerősöm azzal a busszal jár mert ő Szedresi és azon a buszon lát egy Kölesdi lányt.
Vagy a lánynak át kell szállnia a Medinai buszról a Kölesdire?
Vagy egyből megy Medináról az a busz Kölesdre?
Érdekelne hogy egy Medinai buszon mit keres egy Kölesdi lány.
Remélem az ismerősöm nem keveri össze másik lánnyal.
Medináról nem megy busz egyből Kölesdre?
Barátnőjével szokott menni.
Szerinted mi értelme van neki majdnem minden nap 4:00-kor felébrednie hogy Szekszárdra buszpályaudvarra érjen 5:14-re és ott várjon 6:35-ig?
Barátnőjét várja azt mondta nekem és nem Medinai. Suliba jár.
Pedig az ismerősöm azt mondta ő az aki rózsaszín kabátba jár meg van valami a hajába rózsaszín, mai lányok hordják lehet hogy gumi nem tudom.
Hacsak így nem: [link]
Nem tudom, milyen oka lehet arra, hogy 25,2 km helyett 30,9 km-t buszozzon; hogy 39 perc helyett 85 perc alatt érjen Szekszárdról Kölesdre; hogy közvetlen járat helyett átszállással utazzon, ahol az átszállási helyek között kb. 3,3 km-t kell gyalogolnia? Mi van, ha Medinára megy? Ha általad kölesdiként tudottként Szekszárdon is előfordul, akkor nincs lakhelyelhagyási tilalma. Vagy, csak nincs rajta nyomkövető, és megszegi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!