Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Százhalombatta vasútállomástól...

Százhalombatta vasútállomástól messze van a battai strand?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 23:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha gyalog akarsz menni, akkor kicsit (bár 30-35 percnél az sem több), viszont busszal sztem 10 perc sincs.
2010. júl. 15. 23:23
 2/5 A kérdező kommentje:

nem vayok sajnos arra ismerös!ott kellene felszállnom a vasútállomáson a buszra?ami ledob a strand közelében?kelenföldi pályaudvarról mennék.

kösziszépen

2010. júl. 15. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, leszállsz a vonatról (gondolom akkor vonattal jössz), és egyből szemben van a buszmegálló (ilyen nagyobb placc egy zöldes színű fa épülettel, fel fog tűnni, ne aggódj!)

Nem tudom pontosan, hogy melyik buszra kell felszállni... helyi járatból ha jól tudom, talán csak egy van, de esélyes, hogy az Etele térről érkező buszok is lemennek a strandig. A lényeg az, hogy pont a strand előtt fog letenni a busz. De azért kérdezd meg a sofőrt, hogy ott megáll -e, biztos, ami biztos....

[link]

Itt bejelöltem, hogy hol a vasútállomás, és kb. hol a strand.

Remélem, azért tudtam segíteni....

2010. júl. 15. 23:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Ja, meg most találtam egy jó képet a buszok útvonalairól:

[link]

2010. júl. 16. 00:04
 5/5 A kérdező kommentje:
kösziszépen.
2010. júl. 16. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!