Az ciki, ha a buszon egy tizenéves fiú átadja a helyét kb. vele egykorú lánynak?
Figyelt kérdés
Nem barátnőre, osztály/iskolatársra értettem, hanem egy ismeretlen gimis lányra.2019. szept. 18. 23:25
1/9 anonim válasza:
Hála isten, hogy vannak még ilyen emberek! Mi a lópélóért lenne ez ciki...?!
2/9 anonim válasza:
Az ilyenre mondanám, hogy úri ember. Gentleman.
Nagyon helyes, ha így teszel.
Respect!
3/9 anonim válasza:
Ciki? Ha ilyet látnék megkönnyezném örömömben aztán megkérném a fiut hogy mutassa meg hol lakik hogy gratuláljak a szüleinek is hogy embert neveltek a gyerekükbők a "mai világaban"
4/9 anonim válasza:
A terhes nőnek nem adja át senki a helyét BP-n és Mártonvásár - BP vonalon a vonaton. Az ilyen bunkóknak, akikkel reggelente utazom, azoknak lehet ciki emberként viselkedni. De egy valódi embernek ez nem ciki.
5/9 anonim válasza:
Figyelmesnek lenni szerencsére még a 21. században sem ciki.
7/9 anonim válasza:
Nem ciki, nem aranyos, nem megsüvegelendő. Pusztán ez lenne a normális, udvarias viselkedés.
8/9 anonim válasza:
Az a ciki, hogy egy természetes udvariasságnál felmerül, hogy ciki-e?
Persze, megértem a bizonytalanságod, tisztelt kérdező.
Gyerekkoromban, a szüleim szégyelltek volna az utcára menni, ha valakitől azt hallották volna, hogy nem adtam át idős embernek a helyem a buszon. Ma meg itt kiírt kérdés, hogy a nyugger nyanyák miért várják el, hogy átadjam nekik a helyem? (Persze, átlag tíz betűnként, egy helyesírási hibával.)
9/9 anonim válasza:
Szerintem csak azért csinálja hogy ismerkedhessen vele. Majd megunja ha rájön hogy ezzel nem lehet csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!