Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kőbánya-Kispestről Kecskemétig...

Kőbánya-Kispestről Kecskemétig hogy vegyem a tanulóbérletet a MÁV-ra, ha van BKV bérletem is?

Figyelt kérdés
Ma megvettem a szeptemberi bérletet. Viszont nem találtam a jegyautomatában azt a menüpontot, hogy BKV bérlet kedvezmény. Így 620 ft-al drágább volt a bérlet. Csinálhatom azt következő hónapban, hogy Ferihegy-től veszem Kecskemétig a bérletet. És a kalauznak bemutatom külön a BKV bérletemet a Kőbánya-Kispest - Ferihegy szakaszon?
2019. szept. 2. 13:28
 1/7 anonim válasza:
22%
Én nem ajánlom, hogy Ferihegy megállóig vedd a bérleted, mert ha bármi oknál fogva, nem személy, vagy sebes/gyors vonattal utazol, hanem mondjuk Ic-vel akkor nem fogják elfogadni a vonaton.Mert az Intercityn nem érvényes a BKK bérlet.
2019. szept. 2. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Nem, ez így szabálytalan.

Kecskemét a BKSZ területen kívülre esik (Lajosmizse a határ), azaz Kecskemét-Budapest utazásnál nem lehet felhasználni a BP-bérletet.

2019. szept. 2. 13:55
 3/7 anonim válasza:
30%
Köszi 2.-ik, első vagyok miután leírtam, jutott nekem is eszembe, csak nem tudtam mi a határ és azt kerestem, mert nem akartam megint hülyeséget írni :). Így legalább nem kell keresnem.
2019. szept. 2. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

[link]

A IV. Mellékletben van leírva, hogy meddig használható a BKK bérlet.

2019. szept. 2. 14:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2019. szept. 2. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Mivel azon a vonalon a budapesti elővárosi zóna határa Nagykőrös, szabályosan nem utazhatsz a két bérlet kombinálásával - hacsak nem szállsz le Ferihegyen és várod meg a következő, elővárosi vonatot.
2019. szept. 2. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
A metrópótlás ideje alatt viszont használható a BKK-bérlet a Ferihegy-Nyugati szakaszon.
2019. szept. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!