Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mikor mennek Budapest és...

Mikor mennek Budapest és Székesfehérvár között a Stadler Flirt vonatok?

Figyelt kérdés
Kerékpárt akarok szállítani és nem szeretném a magas kocsiba feldobni, valakinek van ilyen tapasztalata aki naponta jár hogy hogy járnak, vagy a menetredben valamiből meglehet állapítani esetleg?
2010. júl. 13. 11:23
 1/3 anonim válasza:
elég sűrűn:) utóbbi pár évbe, ha ezen a vonalon utaztam, talán 2x mentem nem ilyen vonattal:)
2010. júl. 13. 15:40
 2/3 A kérdező kommentje:
és milyen időben utazol mert pl én mikor mentem haza fehérvárra 4-5 órakor akkor már sima vonatot küldtek egy csomószor
2010. júl. 13. 17:41
 3/3 anonim válasza:
én is régen utaztam már vele amikor reggel 5-6 óra között mostanában már délután megyek a rokonoktól haza olyan 3-4 között és akkor még sosem láttam a flirt vonatot csaK a másikat. sokan mondták hogy min dig az megy de nem igaz.szerintem azért mert amivel én jövök az nem székesfehérvárig hanem nagykanizsáig közlekedik és ugye arra nem járnak flirt vonatok. de ami székesfehérvárig megy az valószínű hogy flirt vonat. ha gondolod még holnap tudok írni ugyanis jönnek a rokonok reggel és ha flirt vonat van akkor azt jelneti hogy ami csak fehérvárig közlekedik az flirt ami tovább pl szombathely, nagykanizsa, siófok... az nem flirt vonat.
2011. márc. 11. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!