Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapesten melyik környéket...

Budapesten melyik környéket kerüljem BKK-val?

Figyelt kérdés

BKK-túrát szeretnék tartani, de félek, hogy valami "vad", veszélyes környékre tévedek. Van-e ilyen Budapest területén: tehát bárhol, ahová eljuthatok egy sima Budapest-bérlettel. Bármilyen megálló, viszonylat, ha van, kérlek, írjátok le!

Előre is köszönöm!

Üdv

2019. aug. 13. 18:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%

#6:

A XV. kerülettel mi a frász bajod van?

2019. okt. 7. 02:19
 12/15 anonim válasza:
24%

"Még szintén nem olyan jók: IV, XV, XVIII, XX, XXII"

Régi kérdés, de a 18.kerület mi az hogy nem olyan jó???? Eszednél vagy? Az egyik legjobb kerület, már a Havanna ltp. sem olyan rossz, mint régen. Fogalmad sincs a világról b..szki.

2019. okt. 17. 06:46
 13/15 anonim válasza:
79%
95ös busz teljesen jó. Elsőajtós, teljesen biztonságos. Hős utcai telep nem létezik többé, teljesen felszámolták.
2021. okt. 17. 18:54
 14/15 anonim ***** válasza:

"A XV. kerülettel mi a frász bajod van?"

"Régi kérdés, de a 18.kerület mi az hogy nem olyan jó???? Eszednél vagy?"

Ezekből a válaszokból már lehet rá következtetni... 😀 A XVIII. kerület helyett a XIX.-et akartam valószínűleg írni.

Amúgy természetesen biztos vannak jó részeik, személyes tapasztalatok alapján írtam. Ezeken a helyeken sok rossz arcú emberrel találkoztam, többel mint máshol (kivéve többi kerületekben a pályaudvarok környékét, azok gyűjőhelyeik a rossz arcúaknak). Sok a nem ma barnult honfitárs is... XV.-ben különösen ezeket tapasztaltam. Ez amúgy csak egy vélemény, lehet vele vitatkozni, csak maradjuk a kulturális szintnél.

2021. okt. 18. 22:54
 15/15 anonim válasza:
Én a xv. kerületben lakom. Csak ritkán bkv-zok, de az a tapasztalatom, hogy haladunk az 5-ös busszal a belsöbb kerületek felé, és ott kezdenek megjelenni a furább emberek. Magában beszél stb. Hazafelé ali várum, hogy az ilyenek leszálljanak legkésőbb Zuglóban. Nem azt mondom, hogy Rákospalotán sétapálcás-cilinderes polgárok laknak, csak hétköznapi emberek, akik elbuszoznak a munkahelyükre, majd hazatérnek.
2021. dec. 16. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!