Budapesten melyik környéket kerüljem BKK-val?
BKK-túrát szeretnék tartani, de félek, hogy valami "vad", veszélyes környékre tévedek. Van-e ilyen Budapest területén: tehát bárhol, ahová eljuthatok egy sima Budapest-bérlettel. Bármilyen megálló, viszonylat, ha van, kérlek, írjátok le!
Előre is köszönöm!
Üdv
#6:
A XV. kerülettel mi a frász bajod van?
"Még szintén nem olyan jók: IV, XV, XVIII, XX, XXII"
Régi kérdés, de a 18.kerület mi az hogy nem olyan jó???? Eszednél vagy? Az egyik legjobb kerület, már a Havanna ltp. sem olyan rossz, mint régen. Fogalmad sincs a világról b..szki.
"A XV. kerülettel mi a frász bajod van?"
"Régi kérdés, de a 18.kerület mi az hogy nem olyan jó???? Eszednél vagy?"
Ezekből a válaszokból már lehet rá következtetni... 😀 A XVIII. kerület helyett a XIX.-et akartam valószínűleg írni.
Amúgy természetesen biztos vannak jó részeik, személyes tapasztalatok alapján írtam. Ezeken a helyeken sok rossz arcú emberrel találkoztam, többel mint máshol (kivéve többi kerületekben a pályaudvarok környékét, azok gyűjőhelyeik a rossz arcúaknak). Sok a nem ma barnult honfitárs is... XV.-ben különösen ezeket tapasztaltam. Ez amúgy csak egy vélemény, lehet vele vitatkozni, csak maradjuk a kulturális szintnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!