Elhagytam a diákigazolványom, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és elhagytam a diákigazolványom. Most mit tegyek? Hogy/Hol kell igényelni, és ez nekem pontosan mennyibe fog kerülni? Középiskolás vagyok.2019. aug. 8. 13:06
1/3 anonim válasza:
Anno kaptál egy NEK-adatlapot, amit aztán odaadtál a sulinak. Ha ez már nincs meg, akkor irány az okmányiroda és csináltass új NEK-adatlapot. Ez ingyenes, kell hozzá lakcímkártya és valamilyen egyéb személyazonosító okmány (személyi, jogsi).
Ha megvan a NEK-adatlap, akkor csak jelezd a suli ügyintézőjének, hogy mi van. Ehhez kell az adatlap mellett a lakcímkártya. Ők intéznek minden mást, beadják az igénylésedet és igazolják a jogviszonyodat.
2/3 A kérdező kommentje:
oh, értem, köszi! és ez kb hány forintba "fájna"?
2019. aug. 8. 20:52
3/3 anonim válasza:
Ha nem tévedek, akkor 4900 forint. 3500 a matricapótlás és 1400 az igazolvány kiállítása. Ezt majd értelemszerűen az iskola részére kell befizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!