Szabályos úgy egy útfelújítás, hogy az út egyik felét korlát nélkül 1,5 méter mélyen kiszedték és a csatornák lyukai is szabadon vannak?
Naponta járok ott. Az az 1,5 méter valójában nem több 30 centiméternél. Az út keskeny, nincs hova tenni korlátot.
62 évem alatt soha nem is láttam körbekerített útfelújítást.
Durva terelések vannak, még hónapokig tartani fog, mert két hosszú úton is dolgoznak. Nem ráaszfaltoznak a kátyú hátán kátyú útra, hanem visszabontanak mindent, új aljzat épül, új buszmegállók, körforgalom, kerékpárutak és vasúti felüljárók.
Az utat nem lehet teljesen lezárni, ez az egyirányú forgalom lehet csak a megoldás.
A járda felőli oldalon végig vannak kirakott oszlopok és fehér-piros terelő lécek.
Ebbe az extrém mély gödörbe ki esne bele? Az út kivilágított.
Az út felezővonalánál meg mit keresne gyalogos?
A térkép azt mutatja, hogy jelenleg hol folyik a munka, gyalogos útvonaltervezéssel oldottam meg, de ez nem lényeges.
Itt van egyirányú közlekedés.
Rendesen jelentős buszforgalom, kamionos forgalom és személyautó közlekedés van.
Ha itt végeznek, akkor folytatódik mindkét út felújítása a kimaradt részeken, egy új út is épül és egy időben vasúti felüljáró. Mindennek egyszerre kell elkészülnie.
A Mátyásföldön belüli (ha jól számoltam 4) megállót a városból kifelé csak jelentős kerülővel lehet tömegközlekedéssel elérni, egy átszállással.
Nem lenne megoldás a teljes zárás sem.
Csatornáznak, kommunikációs kábeleket fektetnek, vízelvezető árkokat építenek és kerékpárutat.
Az építkezés kielégítően biztosított.
Ahogyan a képeken is látszik, amit lehet megtesznek.
Mielőtt a kérdező szóváteszi: Igen, a képek nem ott készültek, ahol az út már házak között halad, hanem ez után. De nem találtam mást, különbség nincs.
Erre is nyomkodhatja a pirost, aki eddig megtette. Látom, az nagyon megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!