Használtok menetrögzítő kamerát?
Nem, de jól jönne.
A youtubeon vannak tesztek róla.
A lényeg, hogy full HD legyen szerintem, vagyis a rendszáma látszódjon a másik kocsinak
#3: És tudtak vele valamit kezdeni?
Én is használok már egy ideje. Egy sima akciókamera, sebességet sem mér, meg semmit sem. Csak egy dátum vízjel van a rögzített képen. Egyszer jött jól, mikor egy parkolóban nekitolattak elég durván az autómnak. A lámpa is betört, leszakadt a lökhárító is félig. A rendőrségre is eljuttattam a felvételt, de azt mondták hogy még eljárást sem tudnak indítani ellene, mert nem látszik hogy ki vezette az autót, az mindegy hogy tökéletesen látszódott rajta a rendszám. De a biztosítónál meg jól jött, mert ott legalább figyelembe vették hogy nem én voltam a hibás.
Igen, a sisakom elejére van rögzítve, és nemrég pont jól jött, amikor az álló kocsisorok között előresoroltam és rámnyitották az ajtót. Rendőrök elkérték a felvételt.
Egy Gitup Git2-est használok, az árához (4 éve volt 26k) képest nagyon jó minőségben rögzít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!