Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Biciklivel át a piros fénysoro...

Biciklivel át a piros fénysorompón ötezer! Szerintetek ez sok vagy kevés?

Figyelt kérdés
Egy ismimet ennyire büntették, de sokallja! Szerintem meg örüljön, mert kevés! Tapasztalatok?
2010. júl. 8. 08:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A vonat félmillióra büntet. Kb annyi lehet egy temetés.
2010. júl. 8. 08:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a 80-as években láttam piroson átmenő biciklist a Balatonnál.

Aztán láttam ahogyan egykét tűzoltó és mentősemberke sugárban okádik, amikor kb annyi maradt az emberből a Nohab mozdony elején, hogy csak slaggal le kellett mosni. Nem tudom mi alapján azonosították.

Aki a fénysorompó pirosnál át akar menni az egyszerűen nem normális, ha megússza, kb 100ezerre büntetném.

2010. júl. 8. 08:32
 3/12 anonim ***** válasza:

Még a lámpája is véres volt szegény mozdonynak.

[link]

2010. júl. 8. 08:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk autóval 300.000 (háromszázezer!) Ft a piros fénysorompón áthajtás.
2010. júl. 8. 09:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Én keveslem! A vonat nem tud megállni, a vezetője pedig egy életen át hordozza az "élményt" és a "látványt". Örüljön, hogy csak ennyire büntették.
2010. júl. 8. 09:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Kevés! Hogy jut eszébe átmenni a sorompón? Milyen emberek vannak... a városunkban nemrég halt meg négy ember úgy egy kocsiban, hogy a sofőr megkerülte(!!!) a félsorompót, aztán jött a vonat és szétcsapta őket. Az ismerősödet legalább félmillára büntetném, esetleg megkérdezném, mennyit ér neki az élete. Na, annyira, mert veheti akár úgy is, hogy visszakapta.
2010. júl. 8. 09:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kevesebb anyagi terhet ró a családjára, mintha jött volna a vonat és.......

Esélye sem lett volna túlélni! Örüljön neki, hogy él, fogja be a száját és szépen fizesse be a csekket!!!!

2010. júl. 8. 10:08
 8/12 anonim ***** válasza:
kocsival 300k, úgyhogy örüljön, hogy 5k-val megúszta. Amúgy vicc ez a kettős mérce, komolyan...
2010. júl. 8. 13:03
 9/12 anonim ***** válasza:

nekem egyik ismerősöm így halt meg, csak autóval. nagyon rosszul belátható hely és töben is jelezték már, hogy úgy ment el a vonat, hogy fehéren villogott a jelzőlámpa. mégse tettek semmit. azóta mindig megállok a vasúti átjáró előtt és kétszer körbenézek. mögöttemlévőt meg nagyívbe leszarom, hogy dudál.

a pénzt nem lehet összeegyeztetni az élettel.

2010. júl. 9. 14:09
 10/12 anonim válasza:

Egyszer kb fél órát álltunk a sorompóknál mert már akkor leeresztették a sorompót amikor az amúgyis 10 km/h-val közlekedő vonat bent állt az állomáson. Jött egy szirénázó mentő, megállt a sofőr kiabált az állomásnak h nyissák már fel, de nem nyitották. A szirénázó mentő is ott állhatott feleslegesen 20 percet.

Az eset után nem sokkal megszüntették a sorompót, csak a fénysorompó maradt.

2010. júl. 14. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!