Biciklivel át a piros fénysorompón ötezer! Szerintetek ez sok vagy kevés?
Én a 80-as években láttam piroson átmenő biciklist a Balatonnál.
Aztán láttam ahogyan egykét tűzoltó és mentősemberke sugárban okádik, amikor kb annyi maradt az emberből a Nohab mozdony elején, hogy csak slaggal le kellett mosni. Nem tudom mi alapján azonosították.
Aki a fénysorompó pirosnál át akar menni az egyszerűen nem normális, ha megússza, kb 100ezerre büntetném.
Még a lámpája is véres volt szegény mozdonynak.
Kevesebb anyagi terhet ró a családjára, mintha jött volna a vonat és.......
Esélye sem lett volna túlélni! Örüljön neki, hogy él, fogja be a száját és szépen fizesse be a csekket!!!!
nekem egyik ismerősöm így halt meg, csak autóval. nagyon rosszul belátható hely és töben is jelezték már, hogy úgy ment el a vonat, hogy fehéren villogott a jelzőlámpa. mégse tettek semmit. azóta mindig megállok a vasúti átjáró előtt és kétszer körbenézek. mögöttemlévőt meg nagyívbe leszarom, hogy dudál.
a pénzt nem lehet összeegyeztetni az élettel.
Egyszer kb fél órát álltunk a sorompóknál mert már akkor leeresztették a sorompót amikor az amúgyis 10 km/h-val közlekedő vonat bent állt az állomáson. Jött egy szirénázó mentő, megállt a sofőr kiabált az állomásnak h nyissák már fel, de nem nyitották. A szirénázó mentő is ott állhatott feleslegesen 20 percet.
Az eset után nem sokkal megszüntették a sorompót, csak a fénysorompó maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!