A külföldi turisták miért futnak a zebrán?
Az ázsiaiaknál veszem észre leginkább, hogy nagyon hálásak ha átengedik őket, bólogatnak,mosolyognak,integetnek, és futnak.
Rajtuk kívül feltehetőleg külföldi európaiaknál is azt veszem észre,hogy átfutnak ha átengedik őket.
Miért?
Biztos vagyok benne, hogy nem a magyar közlekedési kultúrát megtapasztalva lettek ilyen hálásak, és gyorsak, mert sokat vezetek a városban és tudom/látom, hogy az esetek 80 de inkább 90%-ban mindig átengedik őket.
Azt pedig, hogy valaki külföldi többnyire az öltözékéből, megjelenéséből következtetem ki, amellett,hogy leginkább a turisták által előszeretettel látogatott helyeken szereztem ezt a tapasztalatomat.
Nekem furcsa,hogy futnak vagy hogy szedik a lábukat, a magyarok átsétálnak, ami szerintem normális (kivéve a lassú, nagyon ráérős, de ha elengedek valakit nem várom el, hogy fusson elvégre elsőbbsége van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!