Én voltam a hibás?
Főútról balra nagy ívben akartam tovább haladni, a szemben lévő nagyobb jármű pedig neki szintén nagy ívben balra.
Tisztában vagyok az alap kresz szabállyal, viszont én úgy láttam, hogy ketten a kanyaríveket követve nem fogunk biztonságosan elférni, ezért vártam, hogy elsőként ő vegye be a kanyart.
A mögöttem levő autó hosszan rám dudált, majd a későbbiekben szintén, plusz mutogatott, ugyanis azonos irányba haladtunk tovább.
Nagyon megalázó volt, sosem jártam még így.
nekem is folyamatosan dudálnak ha szabályos vagyok :D
Régi suzuki swiftem van de én nem hagyom magam vissza dudálok :D
Olyankor kell kiszállni és megmondani, hogy az anyja ravatalánál dudáljon...
Én is megálltam volna és elengedtem volna a nagyobb járművet.
Jól csináltad.
A türelmetlen tahó alázta meg magát.
Jól csináltad!
Kamionokat, buszokat mindig engedni szoktam.
Volt már olyan, hogy két sávba lehetett kanyarodni, szemből fordult jobbra egy három tengelyes Setra, megvártam még kikanyarodik, mert kellett neki a két sáv.
Megköszönte.
Ha rám dudálnak, megnézem az illetőt, hogy ismerősöm-e, azért dudál.
Ha nem akkor hirtelen nagyon ráérős leszek, ha mögöttem jön egyedül, mindenhol lemondok az elsőbbségemről, hirtelen nagyon ráérek.
Hadd idegeskedjen a dudamókus!
:-)
Nekem a minap azért verték a dudát (jobban mondva nem nekem, hanem a mögöttem levőnek), mert beláthatatlan utkanyarulat után buszmegálló van és ha ott áll a busz akkor fékezni kell. Ez volt akkor is, állt a busz, szemből jöttek, előzni nem lehet. Megálltam a busz mögött, az utánam jövő is szépen megállt, majd jött egy paraszt kb 60al lakott területen belül. Aki majdnem bele rongyolt a mögöttem álló, de csak sikerült megállni, erre meg elkezdi verni a dudát. Nem is értem milyen okból.
Szemből végig jöttek a kocsik, 1 percig se állt a busz. De a dudát egyből verte amiért ő szarul vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!