Ha megkérik a buszvezetőt, hogy szállítson le valakit a buszról, mi alapján tagadhatja meg a kérést?
Figyelt kérdés
2019. márc. 2. 15:16
1/22 anonim válasza:
Senkinek nincs joga azt követelni a buszvezetötöl, hogy bárkit is leszállítson.
Ellenben neki van joga leszállítani az utast, ha indokoltnak tartja!
2/22 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos lett volna, ok nélkül megütött.
2019. márc. 2. 15:30
3/22 anonim válasza:
Szerintem nem ok nélkül volt az.
4/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nagyon szívesen leírom a történetet, ha érdekel.
2019. márc. 2. 15:59
5/22 anonim válasza:
Kedves Kérdező, nagyon szívesen olvasnánk...
6/22 anonim válasza:
Nem érdekel.
Azért nem érdekel, mert nem a te szádból akarom hallani, hanem a másik féléből. Te ugyanis minél többször elismétled, annál ártatlanabb leszel a saját történetedben. Nem mérvadó. Ahogy mondani szokták, messziről jött ember azt mond amit akar.
7/22 A kérdező kommentje:
Mivel nem láthattad, igazad van. Azért leírom. Annyi történt, hogy hazafelé utaztam a buszon, 2. ajtó mögött ültem és chateltem a barátnőimmel. Már egy 10 perce folyamatosan hallottam, hogy valaki egyre jobban azt mondogatja, hogy "mit kamerázol te k.va, fel leszel jelentve" stb., de azt hittem , hogy hátul pár kisebbségi egymást ezzel ugratja vagy nem is tudom, de egyre jobban mondta és már komolyan hittem, hogy velem van valami baja és tényleg. Egyik megállónál előre sétált és kérdőre vont, hogy én őt miért kamerázom, meg hogy "megleszelveretve", sz....jak f...szt és egyéb, fel fogni se tudtam, hogy ezt hogyan képzeli és hogy hiheti, hiszen síkban tartottam a telefonomat, azon kívül, hogy ő hátul volt valahol fogalmam se volt, hogy hol ült pontosan, meg egyáltalán minek venném fel????? Szóval mondtam, hogy hagyjon békén erre szájon vert és mondta, hogy maradjak meg magamnak és visszament hátra. 20 éves, alacsony lány vagyok, 0 önbizalommal, szóval csak imádkoztam, hogy érjünk már oda. Páran bevédtek, de aztán nekik kezdte el mondani a magáét és akkor kérte meg az egyik hölgy a buszsofőrt, hogy tegyen valamit, de nem érdekelte. Nem lehetett szellemileg százas a kisebbségi "nő"személy, utolsó 3 megállóban végig jelzett és mindig előreszólt, hogy majd a következőnél száll le, közben tett megjegyzést apámra, anyámra. Velem még ilyen soha nem történt, mindig megbújok, soha nem vagyok kihívóan öltözködve vagy bármi, amiért belém köthetnének és iszonyúan mérges vagyok, tudom, más sajnos ilyent nap mint nap átél, de akkor is iszonyúan zavar, hogy a sofőr ilyen helyzetben teljesen figyelmen kívül hagyja az egészet.
2019. márc. 2. 16:42
8/22 anonim válasza:
Jelentsd fel a kisebbségit és a buszsofőrt is meg kéne kérdezni h miért nem tett semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!