Ez igaz hogy a figyelmeztető jelzést használó gépjárműnek nem kell elsőbbséget adni?
Tényleg ennyi fogyatékos írogat ide?
Kérdező: az egyetlen helyes válasz: a figyelmeztető jelzéshez nem tartozik semmi többlet jog. Ugyanúgy kell vele szemben viselkedni, mint bármely más járművel.
Én csaj vagyok, nem ilyen bölcs férfiak, mint ti. Azért megértettem a kérdést, s csak a kötekedők ragaszkodnak a betű szerinti pontossághoz. Ők nyilván a vonatra is fellépnek, s nem felszállnak.
Nem, a figyelmeztető jelzéshez nem tartoznak extra kiváltságok.
Azért a kérdező is ide tolhatná a képét!
A kérdés ez volt:
"igaz hogy a figyelmeztető jelzést használó gépjárműnek nem kell elsőbbséget adni?"
Erre jött egy ilyen válasz:
"a figyelmeztető jelzéshez nem tartozik semmi többlet jog"
Ezzel csak az a gond, hogy az elsőbbség meg nem adása nem többletjog kérdése (azt eleve tudjuk, hogy nincs többletjoga), így ez nem válasz a feltett kérdésre.
Vagy csak én és az előző oldalon lévő lepontozott sorstársaim ennyire h.ék, nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!