Mit tegyek hogy jobban koncentráljak vezetésnél?
Már a 20+ óránál tartok, de meg mindig van, hogy egyszerűen elbambulok, ezért nem tudom megfigyelni rendesen a táblákat, így nem tudom hogy mikor kinek van elsőbbsége. Viszont ha jól tudok koncentrálni megy minden...
Mit csináljak hogy jobban figyeljek?
Kérdés, hogy valójában elbambulsz, figyelem zavarod van, vagy csak szimplán sok az információ. Tanuló vezetőként valószínűbb a második.
Nekem is volt, hogy teljesen elvonta a figyelmem a kocsi kezelése, vagy 1-1 hiba után szétestem, néha legszívesebben csak félre álltam volna és kiszálltam volna a kocsiból. Még jogosítványszerzés után is volt olyan, hogy szívem szerint ott hagytam volna az autót és nem ültem volna vissza többet.
Vagy az aktuális 1,5 óra vezetés után hullaként szálltam ki a kocsiból, annyira leszívta az agyam. Ma meg különösebb erőlködés nélkül levezetek 1,5-2 órákat egy huzamban és egy-egy "esemény" sem bizonytalanít el, hanem lenyugszom és haladok tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!